چه چیزی در رژیم غذایی باعث سلامت قلب می شود؟
"مواد تشکیل دهنده" یک رژیم غذایی واقعاً سالم برای قلب چیست، و اگر می خواهیم خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهیم، باید از کدام غذاها اجتناب کنیم و چرا؟
دو مطالعه تغذیه اخیراً زمانی که زنگ خطر را در مورد تأثیر انتخاب های غذایی بر سلامت قلب به صدا درآوردند، سرفصل خبرها شدند.
"مواد تشکیل دهنده" یک رژیم غذایی واقعاً سالم برای قلب چیست، و اگر می خواهیم خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهیم، باید از کدام غذاها اجتناب کنیم و چرا؟
در آوریل 2024، دو مطالعه تغذیه در تیتر خبرها قرار گرفتند و بر تأثیر حیاتی رژیم غذایی بر سلامت قلب و عروق تأکید کردند.
اولین مطالعه، که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی در 8 آوریل منتشر شد، توسط محققان موسسه نوآوری مواد غذایی و بیوتکنولوژی سنگاپور و آژانس علم، فناوری و تحقیقات در سنگاپور انجام شد.
این تحقیق شامل 89 بزرگسالی بود که در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار داشتند و به یافتهای رسید که ممکن است در ابتدا شگفتانگیز به نظر برسد، یعنی: خوردن جایگزینهای گوشت گیاهی نسبت به گوشت واقعی حیوانات هیچ مزیت قابل توجهی برای سلامت قلب ندارد.
مطالعه دوم - که نتایج آن در جلسه علمی سالانه کالج قلب و عروق آمریکا در ابتدای آوریل 2024 ارائه شد - توسط کارشناسان بیمارستان منطقه ای Piedmont آتن در آتن، GA انجام شد.
این دادههای 3170 شرکتکننده در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه (NHANES) در ایالات متحده را تجزیه و تحلیل کرد که همگی بزرگسالان مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی بودند.
این مطالعه نشان داد که 89 درصد از این افراد بیش از دو برابر مقدار توصیه شده توسط انجمن قلب آمریکا، یعنی 1500 میلی گرم (میلی گرم) منبع معتبر سدیم (نمک) در روز مصرف می کنند.
اما چرا برخی غذاها، صرف نظر از اینکه گیاهی هستند یا نه، برای قلب مضر هستند؟ نمک چگونه بر سیستم قلبی عروقی تأثیر می گذارد؟ و چه چیزی یک رژیم غذایی را واقعاً برای قلب سالم می کند؟
برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمائید:https://www.medicalnewstoday.com/articles/in-conversation-what-makes-a-diet-truly-heart-healthy#3
ارسال به دوستان