• تاریخ انتشار : 1401/03/28 - 08:37

رژیم درمانی در نوزاد با تشخیص تیروزینمی نوع یک

در مورنینگ مجازی تغذیه بالینی این هفته، رژیم درمانی در نوزاد با تشخیص تیروزینمی نوع یک بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، واحد تغذیه بالینی این معاونت مطابق با روال سال گذشته، چهارشنبه هر هفته ساعت 8 تا 8:30 صبح مورنینگ های مجازی تغذیه بالینی را برگزار میکند.
شیما هادوی مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان در این خصوص گفت: مورنینگ های مجازی تغذیه بالینی هر هفته با ارائه یکی از کارشناسان و متخصصین تغذیه بیمارستان های تحت پوشش در خصوص بیمارانی که تحت مراقبت تغذیه ای در بیمارستان قرار گرفته اند، برگزار می شود.
مرضیه دوستی مهاجر، کارشناس تغذیه مرکز طبی کودکان، مورد مطرح شده در مورنینگ چهارشنبه بیست و پنجم خرداد 1401 را بررسی کرد. وی نوزادی پنجاه روزه با تشخیص ابتدایی PKU و تشخیص نهایی تیروزینمی نوع یک و مدیریت تغذیه ای این بیمار بود.

• گروه خبری : وبینار,اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی