31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/02/26 - 12:30

پیام تبریک دکتر ناطقی به مناسبت روز روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه در پیامی روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
نامگذاری ۲۷ اردیبهشت به عنوان روز ملی ارتباطات و روابط عمومی در تقویم کشورمان بیانگر اهمیت و جایگاه والای روابط عمومی، اطلاع رسانی و ارتباطات در مناسبات انسانی، سازمانی و اجتماعی در دنیای امروز است.
در دنیایی که بشر امروز بیش از هر زمان دیگری به دنبال آگاهی و شفافیت است و همه ابزارها و دانش بشری برای رسیدن به این دو مولفه مهم به کار گرفته می شود، سرمایه ارزشمند روابط عمومی است که می تواند به مثابه بازوی فکری سازمان ها، در اجرای راهبردها و پیشبرد اهداف کلان سازمان نقش آفرینی کند.
‎اینجانب  ۲۷ اردیبهشت ماه، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را به همه سفیران سخت‌ کوش و پرتلاش دنیای ارتباطات و اطلاع‌رسانی به ویژه واحد روابط عمومی معاونت درمان تبریک عرض می‌ نمایم.
  • گروه خبری : مناسبت ها,اخبار معاونت درمان