• تاریخ انتشار : 1401/06/28 - 16:16

وبینار آموزشی آشنایی با امور حقوقی و قوانین نظارت بر درمان

مسئولان سازمان تعزیرات در وبینار آموزشی آشنایی با امور حقوقی و قوانین نظارت بر درمان، قوانین قضایی و امور حقوقی را توضیح دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، وبینار آموزشی آشنایی با امور حقوقی و قوانین نظارت بر درمان ویژه مدیران/رؤسا و کارشناسان ادارات نظارت بر درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور روز شنبه نوزدهم شهریور و یکشنبه بیستم شهریور 1401 توسط سرپرست مرکز نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت، با شرکت مدیران معاونت درمان، همه رؤسای ادارات مرتبط با مدیریت نظارت و اعتبار بخشی، کارشناسان مسئول واحد های نظارتی و کارشناسان واحد نظارت بر درمان مرکز بهداشت جنوب و شبکه های ری/اسلامشهر برگزار شد.
در زمان برگزاری وبینار از طریق ارتباط با محیط Adobe Connect، همه رؤسا، مدیران، کارشناسان حوزه مدیریت نظارت و اعتباربخشی حضور داشتند. قوانین قضایی و امور حقوقی توسط مسئولان سازمان تعزیرات (رئیس سازمان تعزیرات، مدیر کل تعزیرات تهران و رئیس شعبه رسیدگی به تخلفات پزشکی) توضیح داده شد و بحث و تبادل نظر بین کارشناسان معاونت درمان انجام شد. همچنین توضیحات لازم در خصوص نحوه تبلیغات در حوزه پزشکی توسط دادستان دادسرای انتظامی نظام پزشکی تهران و قوانین مرتبط با جرائم پزشکی توسط بازپرس دادسرای جرائم پزشکی ارائه شد.

• گروه خبری : وبینار,اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی