26 مهر 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/07/24 - 08:26

هم اندیشی درخصوص بررسی موارد مسمومیت

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، نشست هم اندیشی درخصوص بررسی موارد مسمومیت با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، معاون درمان دانشگاه، دکتر مومنی، مدیرگروه طب اورژانس دانشگاه، دکتر عباسی، رئیس شبکه بهداشت اسلامشهر، دکتر بهنام بهنوش، معاون درمان بیمارستان بهارلو، دکتر محبوبه سادات ابراهیم نژاد شیروانی، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه و دکتر هاله حدادپور، مسئول واحد سلامت روان دانشگاه روز دوشنبه 23 مهر 1403 در معاونت درمان برگزار شد.

دکتر گنجعلی خان گفت: باتوجه به اهمیت درمان مسمومیت با لیدوکائین، تصمیم بر این شد که برای ارائه راهکار جهت پیشگیری، نشست هم اندیشی در این خصوص برگزار شود. برای ما نجات جان افراد بسیار مهم است.

معاون درمان دانشگاه به تشخیص و درمان سریع بیماران مسموم با لیدوکائین تاکید کرد و گفت: باید برای پزشکان برنامه های آموزشی درخصوص درمان سریع افراد مسموم گذاشته شود تا بتوانیم میزان مرگ و میر با مسمومیت را کاش دهیم.

دکتر بهنام بهنوش آشنایی تمامی اورژانس های سطح شهر درخصوص درمان سریع بیماران مسموم با لیدوکائین را ضروری دانست.

• گروه خبری : جلسات,اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان