همایش مردمی دیابت و تندرستی
به مناسبت هفت ملی دیابت، همایش مردمی دیابت و تندرستی، روز دوشنبه 21 آبان 1403 باحضور دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر محمدرضا مهاجری طهرانی، فوق تخصص غدد و متابولیسم دانشگاه، دکتر هاله حدادپور، مسئول سلامت روان معاونت درمان و دکتر فاطمه خزایی، رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان در محل ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، به مناسبت هفته ملی دیابت، همایش مردمی دیابت و تندرستی، روز دوشنبه 21 آبان 1403 باحضور دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشت دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر محمدرضا مهاجری طهرانی، فوق تخصص غدد و متابولیسم دانشگاه، دکتر هاله حدادپور، مسئول سلامت روان معاونت درمان و دکتر فاطمه خزایی، رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان در محل ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر گنجعلی خان با اشاره به اهمیت و حساسیت بیماری دیابت گفت: توجه به دیابت بسیار مهم است و جدی نگرفتن آن منجر به مسائل عذاب آور خواهد شد چراکه بیماری دیابت عوارض زیادی درپی دارد و ناتوان کنندگی آن زیاد است و می تواند در تمام ارگان های بدن رسوب کند. با سبک زندگی سالم و تغذیه مناسب می توانیم بیماری دیابت کنترل کنیم. باید برای غربالگری دیابت تلاش کنیم. باید غربالگری به سمت هوشمندسازی ببریم و پرونده های الکترونیک را برای بیماران تشکیل دهیم. در مراکز بهداشتی، گروه کاملی از جمله تغذیه، پزشک، پرستار و ... هستند که زحمات زیادی در راستای آگاهی بیماران درخصوص بیماران دیابتی وجود دارد. باید اطلاع رسانی زیادی برای مشارکت مردم داشته باشیم و باتوجه به الکترونیک شدن غربالگری و درمان آن، می توانیم جمعیت بیشتری از مردم را به این سمت بکشانیم و طول عمر مردم را بیشتر و از کار افتادگی را کم کنیم.
افرادی که در اثر دیابت از کار افتاده می شوند، هزینه های زیادی را به کشور و خانواده وارد می کند و شخص آسیب زیادی می بیند. این یک مبحث قابل پیشگیری است و ما باید راه حل مناسبی را برای آن ایجاد کنیم.
درمانگاه های دیابت در بیمارستان های امام خمینی (ره)، سینا و امیراعلم درحال فعالیت هستند. امیدوارم این خدمات گسترش یابد.
ارسال نظر