• تاریخ انتشار : 1401/04/06 - 11:02

نشست بررسی چالش های اجرایی دستورالعمل توبکتومی

در جلسه بررسی چالش های اجرایی دستورالعمل توبکتومی، هدف، بررسی چالش های اجرایی این دستورالعمل و فرآیند اجرایی آن در استان تهران بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، بررسی چالش های اجرایی دستورالعمل توبکتومی، روز یکشنبه پنجم تیرماه ۱۴۰۱ با حضور مژگان اکبری، رئیس اداره مامایی، رویا صفراوغلی آذر، کارشناس سلامت مادران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محمدی، کارشناس سلامت مادران معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، سمیه کورانی، نماینده اداره پیوند وزارت متبوع در دفتر مدیریت امور بیمارستانی، زهره لشکر بلوک، کارشناس ترویج زایمان طبیعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
این نشست با توجه به ابلاغ دستورالعمل کشوری موارد مجاز بستن لوله های رحمی توسط وزارت متبوع در اواخر خرداد ماه سال جاری و وجود همپوشانی جغرافیایی در استان تهران تشکیل شد و هدف، بررسی چالش های اجرایی دستورالعمل توبکتومی و فرآیند اجرایی آن در استان تهران بود.
در این جلسه بندها و تبصره های دستورالعمل مذکور قرائت و درخصوص هر آیتم نظرات اعضا اعلام شد.
در ادامه بر ضرورت وجود بیمارستان های معین توبکتومی در شهرستان های اطراف هر استان در راستای خوشایندسازی مراجعین در دریافت خدمات سلامت تاکید و مهمترین مصوبات تصویب شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی