• تاریخ انتشار : 1399/07/09 - 13:14

فراخوان شرکت در افتتاحیه فن بازار دائمی درمان کشور

نخستین فن بازار دائمی درمان با همکاری معاونت‌های درمان و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی ریاست جمهوری و شبکه اجتماعی متخصصان علوم پزشکی (TritApp) باهدف پاسخ‌گویی به نیازهای فناورانه حوزه درمان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در این خصوص گفت: نخستین فن بازار دائمی درمان ۱۳ مهرماه ۹۹، ساعت ۱۳ تا ۱۴ با همکاری معاونت‌های درمان و تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی ریاست جمهوری و شبکه اجتماعی متخصصان علوم پزشکی (TritApp) به‌منظور پاسخ‌گویی به نیازهای فناورانه حوزه درمان کشور به‌صورت آنلاین افتتاح می‌شود.
توضیح این‌که ظرفیت ثبت‌نام در مراسم افتتاحیه فن بازار دائمی درمان محدود و از طریق لینک: http://bit.ly/fanintro امکان‌پذیر است. از تمامی شرکت‌های فناور حوزه سلامت و مسئولان بیمارستان‌های کشور دعوت می‌شود در این رویداد مهم علمی، تحقیقاتی و اقتصادی شرکت کنند.

تلفن پشتیبانی واتس‌اپ و تلگرام: ۰۹۰۲۴۱۱۹۲۶۸

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان
نجمه باهو

نجمه باهو