• تاریخ انتشار : 1401/05/02 - 15:57

راه اندازی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار

اولین جلسه تدوین فرآیند اجرایی راه اندازی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار در مراکز تحت پوشش دانشگاه روز سه شنبه بیست و هشتم تیر 1401 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اولین جلسه تدوین فرآیند اجرایی راه اندازی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار در مراکز تحت پوشش دانشگاه روز سه شنبه بیست و هشتم تیر 1401 با حضور زینب شهپری، کارشناس مسئول آموزش سلامت دانشگاه و سوپروایزرهای آموزش سلامت بیمارستان های بهرامی، فارابی، ضیائیان و امیر اعلم برگزار شد.
هدف از تشکیل این جلسه بررسی فرآیند اجرایی کردن دستورالعمل راه اندازی واحد پرستاری آموزش و پیگیری بیمار ابلاغی از وزارت متبوع است.
در این جلسه دستورالعمل مذکور و نحوه عملیاتی کردن آن و موانع و مشکلات اجرای برنامه در مراکز تحت پوشش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ادامه جلسه در مورد محل راه اندازی واحد آموزش سلامت، ساعت و روز کاری، گروه هدف، نحوه ارجاع بیماران، فرآیند ثبت اطلاعات، محتوای آموزشی، تصمیمات مقتضی گرفته و مقرر شد تا زمان راه اندازی واحد های آموزش و تدوین نهایی فرآیند اجرایی برنامه مذکور، جلسات گروه بطور ماهانه برگزار شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری