• تاریخ انتشار : 1401/04/15 - 11:12

جلسه کمیته پایش و سنجش برگزار شد

در جلسه کمیته پایش و سنجش، اهمیت فعالسازی کمیته های دانشگاهی و بیمارستانی بیان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه کمیته پایش و سنجش با حضور دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان، دکتر شیوا خوشنویس، معاون مدیر نظارت و اعتباربخشی، سیمین رنجبران، مدیر امور پرستاری، سارا صالحی، رئیس اداره کیفیت و اعتباربخشی و زهرا گوهری، کارشناس اداره کیفیت و اعتباربخشی روز سه شنبه پانزدهم تیر 1401 برگزار شد.
در این جلسه دکتر رسولی اهمیت فعالسازی کمیته های دانشگاهی و بیمارستانی را بیان کرد.
در ادامه صالحی ضمن ارائه گزارش عملکرد سه ماهه اداره کیفیت، به چالش های دفاتر بهبود کیفیت و توانمندسازی هر چه بیشتر کارشناسان این دفتر اشاره کرد.
در این نشست عملکرد کمیته ها در سه ماه نخست سال جاری، ارائه و در رابطه با چالش ها، راهکارهای پیاده سازی اعتباربخشی و دفاتر بهبود کیفیت بیمارستان ها صحبت شد. همچنین در رابطه با برنامه های آموزشی سوپروایزرهای بالینی و کارشناسان ستادی در زمینه اعتباربخشی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی