31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/10/24 - 11:54

جلسه کمیته انتخاب مددکاران اجتماعی نمونه سال 1402

جلسه کمیته انتخاب مددکاران اجتماعی برتر مراکز درمانی سال با حضور آرزو سلطانی فرد، کارشناس مسئول واحد مددکاری اجتماعی، سها داودپور، کارشناس واحد مددکاری اجتماعی معاونت درمان و مددکاران اجتماعی برتر سال 1401 در روز سه شنبه 5 دی 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، کمیته انتخاب مددکاران اجتماعی برتر مراکز درمانی سال با حضور آرزو سلطانی فرد، کارشناس مسئول مددکاری اجتماعی، سها داودپور، کارشناس واحد مددکاری اجتماعی معاونت درمان، کتایون جلالی تبار، مریم تیموری، مریم پورزرندیان و ساجده صادقی مددکاران اجتماعی برتر دانشگاهی سال 1401 برگزار شد.
سلطانی فرد با تاکید بر هدف انتخاب مددکاران اجتماعی کوشا، خلاق و دارای استعداد به عنوان مددکاران اجتماعی برتر گفت: مددکاران اجتماعی به عنوان نیروهای توانمند و پویا در همه مراکز درمانی خدمات بسیار ارزشمندی را به بیماران و خانواده آنان در زمینه حمایت های روانی-اجتماعی و اقتصادی ارائه کرده و برای کاهش اثرات روانی و اجتماعی بیماری ها تلاش می کنند. این درحالی است که حجم زیاد مشکلات مراجعه کنندگان، فرسودگی شغلی و آسیب های روانی را برای شاغلین این حرفه به دنبال دارد. لذا همکاران مددکار اجتماعی در همه مراکز درمانی شایسته تقدیر و تشکر هستند.

فرم های خوداظهاری ابلاغی از وزارت متبوع و مستندات ارسالی از مددکاران اجتماعی مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه، بر اساس ضوابط و معیارهای مربوطه توسط اعضای کمیته مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفته و نفرات برتر انتخاب شدند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار و رویدادهای مددکاری اجتماعی
آرزو سلطانی فرد

آرزو سلطانی فرد