معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

02 آذر 1403 جمعه
  • تاریخ انتشار : 1402/06/04 - 11:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 477
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه هم اندیشی پیرامون چالش های کاشت حلزون در معاونت درمان دانشگاه

جلسه هم اندیشی و بررسی مشکلات کاشت حلزون با هدف بررسی فرآیند درمان بیماران کاشت حلزون و چالش های بهره مندی از پوشش های حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج روز چهارشنبه 1 شهریور 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه هم اندیشی و بررسی مشکلات کاشت حلزون با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی، دکتر حسن توکلی، رئیس بیمارستان امیراعلم، دکتر مسعود متصدی، مدیر گروه بیماری های گوش و حلق و بینی دانشگاه، نمایندگان وزارت بهداشت و نمایندگان سازمان های بیمه گر پایه در روز چهارشنبه 1 شهریور 1402 برگزار شد.
این جلسه با هدف بررسی فرآیند درمان بیماران کاشت حلزون، چالش های بهره مندی از پوشش های حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج و سایر مشکلات ایجاد شده متعاقب تغییر رویه بسته حمایتی این گروه از بیماران تشکیل شد و راهکارهای اصلاحی مورد بررسی قرار گرفت.
دکترگنجعلی خان بر اهمیت حفظ ارائه خدمات مناسب به بیماران و رفع به موقع مشکلات موجود در فرآیند کاشت حلزون تاکید کرد.
وی افزود: گروهی از مشکلات نیاز به اصلاح فرآیندهای داخلی دارد و گروهی به هم اندیشی بین وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر مربوط می شود که امیدواریم در زمان نزدیک حل و فصل شود.
دکتر توکلی درخصوص فرآیند های اجرایی در بخش کاشت حلزون و نحوه فعالیت های تیم درمانی و توانبخشی این گروه از بیماران توضیحاتی ارائه داد.
وی افزود: بخش کاشت حلزون بیمارستان امیراعلم به عنوان اولین مرکز ارائه دهنده این خدمات در کشور با وجود موانع حاضر و عدم رفع به موقع اختلالات قادر به ادامه مسیر نخواهد بود و تسهیل شرایط نیاز به تلاش دو جانبه وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت به عنوان متولی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج دارد.
دکتر متصدی گفت: بخش کاشت حلزون مدت شانزده سال است که با تمام قوا برای ارائه خدمات ایمن و به موقع به بیماران در این عرصه گام نهاده است و در حال حاضر در کشور شانزده مرکز کاشت حلزون در این زمینه فعالیت دارند.
وی افزود: مشکلات حاضر به دلیل تغییر در روند شیوه نامه این گروه از بیماران و بسته های حمایتی موجود، ادامه مسیر را چه برای بیماران و چه برای تیم درمان با چالش روبرو کرده است و انتظار می رود در این جلسه به نتایج رضایت بخش دست یافت.
جلسه با بیان پیشنهادات حاضرین و بررسی قابلیت اجرایی کردن برنامه های پیشنهادی برای رفع چالش های موجود، ادامه یافت.
در این نشست فرآیند کلی نحوه شناسایی افراد کاندید کاشت، ثبت خدمات بستری بیماران کاشت و خدمات توانبخشی پس از عمل به این گروه از بیماران، برای بررسی و نهایی سازی ارائه شد.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد
  • کد خبر : 244832
مهدیه قانع
تهیه کننده:

مهدیه قانع

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه