• تاریخ انتشار : 1402/08/06 - 13:40

جلسه اصلاح فرآیند مرتبط با شناسایی و نگهداری از موارد مرگ مغزی

جلسه فرآهم آوری اعضا و انتقال موارد مرگ مغزی شناسایی شده با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی، دکتر عسکری بهلول، مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان و دکتر فاطمه خزایی، رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص معاونت درمان دانشگاه روز چهارشنبه 3 آبان 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با عنایت به رسالت دانشگاه علوم پزشکی تهران مبنی بر نجات جان بیماران به ویژه بیماران نیازمند پیوند اعضا و ارائه خدمات درمانی به موقع و با کیفیت، اداره پیوند و بیماری های خاص این معاونت بر خود واجب دانست تا اقدامانی موثر در زمینه ارتقا شاخص پیوند و اعضا دانشگاه انجام دهد.
در همین راستا آمادگی خود را به سایر استان هایی که در زمینه فرآهم آوری اعضا و انتقال موارد مرگ مغزی شناسایی شده با این دانشگاه همکاری دارند، در اجرای هر چه بهتر کد 324 و اصلاح فرآیند مرتبط با شناسایی و نگه داری موارد مرگ مغزی در آن استان ها اعلام کرده است.
در جلسه مذکور در خصوص نحوه اجرای فرآیند ها در استان گلستان مطالبی ارائه شد، چالش ها و موانع شناسایی شدند.
دکتر گنجعلی خان به اهمیت شاخص PMP (شاخص اهدای عضو) و ضرورت ارتقای آن در استان گلستان، با توجه به ظرفیت آن دانشگاه تاکید کرد و دکتر خزاعی تجربیات خود را در این زمینه به اشتراک گذاشت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
الهه نظری