تدوین دستورالعمل پیگیری و ارجاع بیماران مبتلا به سوء تغذیه
جلسه ای در ارتباط با اهمیت توجه به سوء تغذیه در بیماران بستری در بیمارستان ها، در زمان بستری و همچنین پس از ترخیص از بیمارستان و اهمیت تدوین دستورالعمل جامع و هدفمند با هدف ساماندهی سیستم ارجاع در هردو سطح یعنی ارجاع بیماران از بیمارستان ها به سیستم بهداشتی برای پیگیری روند درمان پس از ترخیص و همچنین ارجاع بیماران نیازمند دریافت خدمات تخصصی از بهداشت به سیستم بیمارستانی برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه ای با عنوان تدوین دستورالعمل پیگیری و ارجاع بیماران مبتلا به سوءتغذیه در زمان بستری در بیمارستان و پس از ترخیص روز یکشنبه یکم مرداد 1402 با حضور شیما هادوی، مسئول تغذیه معاونت درمان، میترا ذبیحی، رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت، ماجده منصوری، کارشناس تغذیه معاونت درمان و مسئولین تغذیه بالینی و همچنین مسئولین مدیریت غذایی بیمارستان های امام (ره)، شریعتی، سینا، بهارلو و امیر اعلم در سالن کنفرانس معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
شیما هادوی در ارتباط با اهمیت توجه به سوء تغذیه در بیماران بستری در بیمارستان ها، در زمان بستری و همچنین پس از ترخیص از بیمارستان و اهمیت تدوین دستورالعمل جامع و هدفمند با همکاری معاونت بهداشت و مسئولین تغذیه صحبت کرد.
ذبیحی در خصوص فرآیند مراقبت تغذیه ای بیماران در سیستم بهداشت دانشگاه و روند کار و همچنین مشکلات موجود در سیستم ارجاع بیمار به سطوح بالاتر توضیحاتی ارائه داد و گفت: افزایش همکاری دو معاونت و تدوین دستورالعمل مذکور نقش مهمی در ساماندهی و هدفمند شدن سیستم ارجاع در هردو سطح یعنی ارجاع بیماران از بیمارستان ها به سیستم بهداشتی برای پیگیری روند درمان پس از ترخیص و همچنین ارجاع بیماران نیازمند دریافت خدمات تخصصی از بهداشت به سیستم بیمارستانی خواهد داشت.
در ادامه جلسه حاضرین در خصوص قسمت های مختلف دستورالعمل اولیه تدوین شده، اهمیت جلب همکاری سازمان های مختلف، اهمیت برگزاری دوره های آموزشی برای گروه های تغذیه در هر دو سطح بهداشت و درمان و نقش مهم فرهنگ سازی و آموزش به عموم از طریق همکاری با کارگروه امنیت غذایی در راستای افزایش آگاهی عمومی و پیشگیری از شیوع بیشتر سوءتغذیه در جامعه تبادل نظر کردند.
ارسال نظر