• تاریخ انتشار : 1401/05/10 - 09:27

تاکید دکتر ناطقی به زمانبندی دقیق برای ساخت کلین روم فراهم آوری اعضا

جلسه درخصوص راه اندازی اتاق تمیز (Clean Room) مرکز فراهم آوری اعضا دانشگاه، با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، شنبه هشتم مرداد 1401 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه درخصوص راه اندازی اتاق تمیز (Clean Room) مرکز فراهم آوری اعضا دانشگاه، با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر سید ابوالفضل ذاکریان، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، دکتر اکبر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر کامیار میرسلامی، مشاور رئیس و مدیر دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات، دکتر سید محمدجواد مرتضوی، سرپرست شبکه فراهم آوری ارگان نسوج پیوندی، دکتر اکبر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستانی، دکتر عزیز رسولی مدیر نظارت و اعتبار بخشی، دکتر شعبانی، رئیس اداره پیوند معاونت درمان، و دیگر اعضا روز شنبه هشتم مرداد 1401 در معاونت درمان برگزار شد.
دکتر ناطقی به زمانبندی دقیق برای ساخت اتاق تمیز (Clean Room) فراهم آوری اعضا تاکید کرد و گفت: باید برای حل مسائل حقوقی آن زمان مشخص کنیم. ما برای اینکه این ساختار مشخص شود و از نظر حقوقی بتوانیم آن را حل کنیم، باید نموداری را طراحی و تاریخ جلسات بعدی را مشخص کنیم تا بتوانیم راه حل را مشخص کنیم.
وی به تاسیس مستقل شرکت LTP با مالکیت دانشگاه تاکید کرد و گفت: باید پیشنهاد خود را برای هزینه ها به وزارت متبوع ارسال کنیم تا این مسئله حل شود. معاونت درمان در جهت حل مشکل تعرفه گذاری فروش محصولات واحد فراهم آوری بافت دانشگاه پیشنهاد اولیه خود را مطرح و مذاکرات لازم با وزارت بهداشت را انجام خواهد داد.
دکتر ذاکریان خاطرنشان کرد: ما باید دقیق، درست و آنطور که قانونی است عمل کنیم. یک سری مسائل حقوقی است که نباید از آن عبور کنیم و باید طبق قوانین پیش رویم.

• گروه خبری : اخبار معاونت درمان