تاکید دکتر ناطقی بر افزایش سقف کارانه بر اساس عملکرد پزشکان
جلسه شورای کلان منطقه 10 پیرامون بررسی افزایش سقف پیشنهادی کارانه پزشکان و بررسی شرح وظایف پیشنهادی کمیته اقتصاد درمان کلان منطقه با حضور معاونان درمان و توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه شورای کلان منطقه 10 با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، دکتر خدادوست، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر آموزنده، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر علی گنجعلی خان، سرپرست هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه روز شنبه، نوزدهم آذر 1401 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه دکتر ناطقی گفت: پس از ابلاغ سقف جدید کارانه و اجرایی شدن در دانشگاه ها، همچنان پزشکانی هستند که عملکرد بالاتری داشته و برای بیمارستان ها درآمد زایی می کنند. به منظور ایجاد انگیزه برای این پزشکان پیشنهاد افزایش سقف کارانه را به وزارت بهداشت ارائه خواهیم کرد. لازم است پیشنهادات به صورت طیف متفاوتی باشد که منجر به افزایش انگیزه در پزشکان شود.
وی افزود: ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران سعی می کنیم تا بر اساس شواهد و مدارک اقدام و برنامه ریزی کنیم؛ به طور مثال طرحی را پیاده کردیم که در آن کارکرد کمی پزشکان، محاسبه و جایگاه پزشک را در مقایسه با پزشکان دیگر بررسی و پزشکان متخلف که بیماران را به بیرون از دانشگاه ارجاع می دادند را شناسایی و همچنین افرادی که عملکرد خوبی داشتند را تشویق کردیم. در این روند پزشکان متوجه شدند که عملکردشان رصد می شود، با این کار میانگین عملکرد پزشکان بیست تا سی درصد افزایش یافت و در دانشگاه گامی به جلو برداشته شد. در این راه تقریبا همه کسانی که مخالف این کار بودند، موافق شدند و می توانیم در حوزه های دیگر نیز اینگونه عمل کنیم. سپس شرح وظایف پیشنهادی کمیته اقتصاد درمان کلان منطقه با هدف وحدت رویه دانشگاه ها در تعامل با سازمان های بیمه گر در جلسه مطرح و تصویب شد.
در ادامه اعضای جلسه به بررسی نتایج کمی و رصد حاصل از اجرای افزایش سقف کارانه پزشکان بر بهبود کمی و کیفی ارائه خدمات به بیماران تاکید کردند.
چالش های برنامه تعرفه گذاری خدمات پرستاری، پوشش بیمه ای، بسته خدمت بیماران خاص و صعب العلاج و پوشش بیمه ای خدمات درمان ناباروری از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.
ارسال نظر