• تاریخ انتشار : 1401/02/20 - 11:26

برگزاری نشست تدوین استاندارد های تجهیزات پزشکی

نشست تدوین استانداردهای تجهیزات پزشکی، به همت معاونت درمان دانشگاه در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، نشست تدوین استانداردهای تجهیزات پزشکی با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی نوزادان مرکز طبی کودکان، نمایندگان تجهیزات پزشکی معاونت درمان و معاونت توسعه، روز دوشنبه نوزدهم اردیبهشت 1401 در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.
در این جلسه دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی امور بیمارستان ها، دکتر شروین بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر مجنون، معاون درمان مرکزطبی، مهندس مهرنوش لطفی، رییس تجهیزات پزشکی معاونت درمان، مهندس شریفیان و مهندس کمالوند کارشناس تجهیزات پزشکی معاونت درمان و مهندس ابراهیمی کارشناس تجهیزات پزشکی معاونت توسعه حضور داشتند.
در این نشست فهرست تجهیزات پزشکی مربوط به NICU (بخش ویژه نوزادان) بررسی و موارد لازم طبق نظر اساتید اعمال شد.
پروژه تدوین استاندارد بخش ها که ساختاری در راستای اصلاح و بهینه سازی فرآیندهای نیازسنجی و خرید، در دانشگاه های کشور است از اهم برنامه های سال جاری اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه است.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی