برگزاری مورنینگ های مجازی تغذیه بالینی
مورنینگ های مجازی تغذیه بالینی هر هفته چهارشنبه ها برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، در راستای ارتقا دانش و مهارت مشاوران تغذیه شاغل در بیمارستان های دانشگاه و به اشتراک گذاری تجارب این بیمارستان ها در تدوین برنامه تغذیه های مناسب برای بیماران، مورنینگ های مجازی تغذیه، چهارشنبه هر هفته ساعت 8 تا 8:30 برگزار می شود.
شیما هادوی مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان، در این خصوص توضیح داد: تاکنون دوازده مورنینگ به صورت منظم برگزار شده است و تا پایان سال ادامه خواهد داشت که هر هفته یکی از مشاورین تغذیه به ارائه پرونده مورد نظر می پردازد. در مورنینگ اخیر، کارشناس تغذیه بیمارستان بهرامی در خصوص رژیم غذایی کتوژنیک تنظیم شده برای کودک مبتلا به صرع مقاوم که به کلینیک تغذیه بیمارستان ارجاع شده بود، توضیحاتی ارائه داد. همچنین اساتید گروه تغذیه بالینی دانشگاه و سایر حاضرین نظرات خود را بیان کردند.
ارسال نظر