برگزاری دوره نشاط اجتماعی و نقش امید در سلامت روان
با همکاری معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه، دوره آموزش حضوری نشاط اجتماعی و نقش امید در سلامت روان با دوازده ساعت امتیاز بازآموزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با همکاری معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه، دوره آموزش حضوری نشاط اجتماعی و نقش امید در سلامت روان روز یکشنبه 30 مهر 1402 با تدریس دکتر مجید گلی، روانشناس و دکتر سهیلا پناهی، کارشناس مسئول گروه سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشت برای کارکنان مشغول به خدمت معاونتهای بهداشت و درمان برگزار شد.
در این کارگاه مطرح شد که در هر جامعهای با شش سرمایه اقتصادی، انسانی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و نمادین قوام میگیرد و میبالد، بدون امید اجتماعی، همه آن سرمایهها از کار میافتند. وقتی امید اجتماعی ایجاد میشود، یک امکان، یک فرصت و یک حرکت سازنده و رو به جلو از دل آن برای جامعه خلق میشود. شادکامی، امید و سلامت روان رابطه تنگاتنگی در حوزه سلامت دارد، هر چه افراد، خود را سالمتر و شادتر ارزیابی کنند و از زندگی رضایت بیشتری داشته باشند از سلامت روان، شادکامی و سرمایه اجتماعی بیشتری بهرهمند هستند. از آن جایی که انسان موجودی شادی خواه است کسب این مهارت مهم و ضروری در زندگی اجتماعی، خیلی مشکل نیست و نیازمند آموزش و تمرین است. یکی از عواملی که میتواند راهکاری در راستای برونرفت از معضلات کاهش جمعیت باشد، نقش امید و امیدواری در خانوادههاست.
ارسال نظر