معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

04 آذر 1403 یکشنبه
  • تاریخ انتشار : 1399/06/02 - 11:28
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 270
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید معاون درمان دانشگاه از بیمارستان پوست رازی

دکتر سید فرشاد علامه در نشستی با مسئولان بیمارستان رازی، کمک به توسعه این مرکز برای ارائه خدمات درمانی جنرال به بیماران را از سیاست‌های مهم دانشگاه خواند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، شنبه 2 شهریور 1399 دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان به همراه دکتر علی گنجعلیخان حاکمی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها و 3 تن از کارشناسان این مرکز ضمن بازدید از ساختمان جدیدالتأسیس بیمارستان رازی در نشستی با دکتر ربابه عابدینی رئیس، دکتر طاهره سوری معاون درمان، دکتر نرگس قندی معاون آموزشی، دکتر هادی مخترع مدیر و مریم محمدی مترون در خصوص قابلیت‌ها و چالش‌های این مرکز برای ارائه خدمات جنرال به بیماران بحث و تبادل‌نظر کردند.
دکتر علامه کمک به توسعه این مرکز برای ارائه خدمات درمانی جنرال به بیماران را از سیاست‌های مهم دانشگاه خواند و افزود: از ابتدای امسال گسترش فعالیت‌های درمانی بیمارستان‌های یاس و رازی و خروج آن‌ها از حالت تک تخصصی از اولویت‌های دانشگاه بود که به‌سرعت از یاس آغاز شد. در حال حاضر سیاست دانشگاه در بیمارستان رازی ایجاد بخش‌های فوق تخصصی غیر از پوست نیست بلکه قرار است بخش‌های جنرال مرتبط با پوست در این مرکز داشته باشیم.
وی در خصوص تأمین تجهیزات و نیروی انسانی لازم برای توسعه بیمارستان رازی گفت: برای شروع قطعاً نیاز به تأمین نیروی متخصص در رشته‌های داخلی، عفونی و قلب در این مرکز داریم که از طریق ماده 88 و یا استخدام درمانی به‌صورت قرارداد کار معین از طریق معاونت توسعه دانشگاه قابل انجام است.
معاون درمان دانشگاه در ادامه برای کمک به راه‌اندازی آزمایشگاه بیمارستان رازی اعلام آمادگی کرد و از مسئولان مرکز خواست تا با توجه به حمایت معاونت توسعه هرچه سریع‌تر نسبت به خرید دستگاه سی‌تی‌اسکن و ABG پیگیری‌های لازم را انجام دهند.
دکتر عابدینی مهم‌ترین چالش بیمارستان رازی را پراکندگی ساختمان‌های آن خواند و گفت: اوج خدمات این مرکز به‌صورت سرپایی است و تا پیش از بحران کرونا روزانه یک هزار و پانصد مراجعه‌کننده داشتیم و در شرایط فعلی این تعداد به هشت‌صد بیمار در روز رسیده است. ولی در برنامه‌های توسعه‌ای و بلندمدت ما انتظار بیش از دو هزار مراجعه‌کننده به این بیمارستان راداریم.
وی در خصوص تخصص‌های ارائه‌شده در بیمارستان رازی افزود: خدمات پوست، جراحی پلاستیک، جراحی عمومی و تا حدودی جراحی گوش و حلق و بینی در سابقه فعالیت این مرکز بوده است ولی برای جنرال شدن نیاز به افزایش بخش‌های اورژانس، ICU، عفونی، مشاوره قلب و داخلی در کنار بخش پوست‌ داریم. بدیهی است توسعه این بخش‌ها نیاز به تجهیزات پزشکی و نیروی انسانی متخصص و پرستار خواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 239994
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه