• تاریخ انتشار : 1402/06/01 - 03:57

اولین جلسه مشترک اداره اعتباربخشی و دانشکده پرستاری و مامایی

اولین جلسه مشترک اداره اعتباربخشی و دانشکده پرستاری - مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت درمان روز شنبه ٢٨ مرداد 1401 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، اولین جلسه مشترک اداره اعتباربخشی و دانشکده پرستاری - مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت درمان با حضور دکتر شهرزاد غیاثوندیان، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه، سارا صالحی، رئیس اداره ارتقا کیفیت و اعتباربخشی روز شنبه ٢٨ مرداد 1401 برگزار شد.
هدف اصلی این‌ جلسه بحث و تبادل نظر در خصوص چالش ها و ارائه راهکارهایی در راستای پیاده سازی هر چه بهتر استانداردهای اعتباربخشی در بیمارستان ها با محوریت گروه پرستاری بود.
از جمله موارد مهم مورد اشاره در این جلسه تاکید بر اهمیت ارتباط حوزه آموزشی و اجرایی، تطابق محتویات آموزشی با استانداردهای اعتباربخشی و اهمیت نقش اساتید در انتقال مفاهیم اعتباربخشی به فراگیران بود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی