01 آبان 1403 سه شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/07/30 - 14:27

ابلاغ ابقای دکتر علی گنجعلی خان حاکمی در سمت مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها و مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد

دکتر رضا شروین بدو، سرپرست معاونت درمان در حکمی دکتر علی گنجعلی خان حاکمی را به سمت مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها و مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه ابقاء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر رضا شروین بدو، سرپرست معاونت درمان در حکمی دکتر علی گنجعلی خان حاکمی را به سمت مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها و مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه ابقاء کرد.

متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر علی گنجعلی خان حاکمی

با سلام و احترام

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ در سمت "مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها و همچنین با حفظ سمت به عنوان مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد" ابقاء می گردید. انتظار می رود با جلب همکاری رؤسای محترم بیمارستان ها و مدیران ستادی در انجام وظایف محوله موفق باشید.

اهم انتظارات اینجانب به شرح ذیل می باشد:

1. -    افزایش بهره وری نیروی انسانی و سرمایه های فیزیکی در مراکز درمانی
  2. -    ایجاد دسترسی عادلانه مردم به خدمات درمانی از طریق بازنگری و استقرار نظام سطح بندی خدمات درمانی با اولویت مناطق کمتر برخوردار در حوزه تحت پوشش دانشگاه
  3. -    ارتقاء فرایند الکترونیک بیمارستان ها
  4. -    استقرار نظام جامع مراقبت تخصصی در بیماری های خاص و صعب العلاج و توسعه نظام مند پیوند
  5. -    رویکرد نوین در توزیع نیروی تخصصی  در راستای دسترسی عادلانه مردم و با رعایت حقوق جامعه پزشکی
  6. -    اجرای نظام ارجاع در سطوح دوم و سوم ارجاع در چارچوب نقشه کلان ارجاع استان تهران
  7. -    انجام امور مرتبط با شورایعالی و کمیسیون پزشکی
  8. -    ارتقای برنامه های حوزه سلامت مادران، نوزاد و مامایی

امید است با استعانت از خداوند متعال و جلب مشارکت همه ذینفعان نسبت به تحقق اهداف پیش گفت اهتمام ورزیده و در اتخاذ تصمیمات مهم و اساسی نیز با اینجانب هماهنگی لازم را معمول دارید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,ویژه دانشگاه,اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد,رویدادها و اطلاعیه ها,اخبار معاونت درمان