31 شهریور 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/01/30 - 11:54

آزمون عملی دوره کمک پرستاری تکمیلی بیماریاران

اولین آزمون عملی( OSCE) دوره کمک پرستاری تکمیلی بیماریاران در روزهای 28 و 29 فروردین 1403 در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اولین آزمون عملی دوره کمک پرستاری تکمیلی بیماریاران (OSCE) در روزهای سه شنبه 28 فروردین و چهارشنبه 29 فروردین 1403 در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این آزمون باحضور سیده فاطمه میربازغ، کارشناس مسئول آموزش کارکنان و یازده تن از سوپروایزران برگزار شد، از دویست و نود و چهار تن بیماریار آزمون عملی گرفته شد.
سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه، پریوش آجودانی، کارشناس مسئول نیروی انسانی پرستاری و زینب بوربور، کارشناس نیروی انسانی پرستاری معاونت درمان در روز سه شنبه 28 فروردین 1403 در محل برگزاری آزمون حضور یافتند.
در این آزمون مهارتی و عملی، دوازده ایستگاه شامل 6 مهارت احیا قلبی و ریوی پایه، نمونه گیری ادرار و مدفوع، مراقبت از جسد، انتقال بیمار، حمام در تخت، درست کردن تخت طراحی شد.
سیمین رنجبران گفت: به همت معاونت‌های توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، معاونت درمان، مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور، مدیریت امور پرستاری دانشگاه و نیز مشارکت و همکاری بیمارستان‌های تابعه توانستیم دوره تکمیلی کمک پرستاری برای بهیاران و کمک بهیاران شاغل در دانشگاه را عملیاتی کنیم.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری
فاطمه پولادی