آشنایی با بیماری پسوریازیس
پسوریازیس یک بیماری مزمن پوستی است که نام آن از کلمه ای یونانی به معنی خارش گرفته شده است.
آشنایی با بیماری کبد چرب
از کارهای کبد تنظیم سوخت و ساز و توزیع مواد غذایی خورده شده مانند قند و چربی است.
آشنایی با بیماری استئوپروز یا پوکی استخوان
پوکی استخوان یا استئوپروز، بیماری خاموشی است که استحکام استخوان ها را به تدریج از بین می برد.
آلزایمر چیست؟
نشانه ها، تشخیص و درمان بیماری آلزایمر
یکی از آشناترین نام هایی که این روزها می توان درباره بیماری ها و ناهنجاری های ذهنی شنید نام آلزایمر است. این بیماری در سنین معمولا پیری بیشتر خود را نشان می دهد. به طوری که افزایش سن با تحلیل رفتن توانایی های ذهنی افراد و در نتیجه افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر رابطه مستقیم دارد.
تاثیر دمای بالای هوا بر سلامت روان
موجهای گرما در تابستان نه تنها میتواند سلامت جسمی افراد را به خطر بیندازد، بلکه میتواند سلامت روانی آنها را هم در معرض تهدید قرار دهد دماهای بسیار بالا میتواند بر قدرت شناختی افراد اثر بگذارد و به این ترتیب توانایی فکر کردن واضح، تصمیمگیری، برقراری ارتباط درست و انجام اقدامات محافظتی را از آنها سلب کند.کارشناسان میگویند برای حفظ سلامت روانی در میانه موج گرمای تابستانی تا حد ممکن خود را از گرما دور نگهداشته، اگر کار در محیط بیرون اجتنابناپذیر است به طور مکرر وقفهای برای استراحت به خود داده و آب بدن را تامین کنید.
پیشگیری از سوانح و حوادث شایع در کودکان زیر پنج سال
بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی که در اکتبر 2012 منتشر شد، روزانه حدود 2300 کودک یعنی سالیانه حدود 830 هزار کودک در اثر حوادث جان خود را از دست می دهند.
اضطراب فراگیر چیست و آیا قابل پیشگیری است؟
اضطراب فراگیر نوعی اختلال است که موجب ایجاد نگرانی بیدلیل میشود. افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، دائماً نگران و مضطرب هستند و نمیتوانند احساس خود را کنترل کنند.
آموزش مدیریت درمان سکته های حاد قلبی - کد247
سکته قلبی یا انفارکتوس میوکارد (MI)، نوعی حمله حاد قلبی است و هنگامی اتفاق می افتد که جریان خون قسمتی از قلب در اثر انسداد شریان تغذیه کننده آن، قطع شود.
چگونه با فرد مبتلا به وسواس برخورد کنیم
آمارها حاکی از آن هستند که در حدود دو درصد از افراد جامعه بهنوعی به وسواس دچار هستند. وسواس اصطلاح عامیانه برای اختلال وسواس فکری-عملی (OCD) یا وسواس جبری است که با تکرار افکار، تکانهها و تصاویر ناخواسته و مزاحم (وسواس) و همچنین انجام آیینهای رفتاری و ذهنی تکراری (اجبار) تعریف میشود و نهتنها فرد مبتلا بلکه نزدیکان او را نیز بهشدت تحت تأثیر قرار میدهد.درمان این اختلال باید هرچه سریعتر انجام شود زیرا با بالا رفتن سن درمان دشوارتر خواهد شد.