15 مهر 1403 یکشنبه
لیست اخبار صفحه :25
دکتر سعید ناطقی: بهبود شاخص ها در حوزه سلامت مادران جز با همت و تلاش های بی شائبه کادر درمان محقق نمی شود
مراسم تجلیل از پزشکان متولی سلامت مادران

به مناسبت کسب رتبه نخست دانشگاه علوم پزشکی تهران در شاخص مورتالیتی مادران در سطح استان تهران، مراسم تجلیل از پزشکان متولی سلامت مادران در اسفند ماه 1402 با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، زهره ملکی، کارشناس سلامت مادران و جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی گروه های زنان و زایمان، بیهوشی، قلب و ... در معاونت درمان برگزار شد.

نشست تبیین برنامه ها و وظایف ادارات مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل با حضور دکتر خورشید وسکوئی، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی و کارشناسان ادارات پایش و هدایت مراقبت های درمانی، پیشگیری از حوادث و پدافند غیر عامل، اورژانس و داوطلبین، روز چهارشنبه 15 فروردین 1403 برگزار شد.

جلسه ساماندهی و ثبت در سامانه جامع نظارتی

جلسه ای با موضوع رفع چالش های سامانه جامع نظارت و تریاژ بیمارستانی با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر احمدرضا رضایی، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه و دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی روز یکشنبه 20 اسفند 1402 تشکیل شد.

بازدید نوروزی کارشناسان از بیمارستان اقبال

کارشناسان این معاونت روز پنج شنبه 9 فروردین 1403 از بخش های بلوک زایمان، پس از زایمان، اتاق عمل، اورژانس، آزمایشگاه، واحد تصویربرداری و درمانگاه های بیمارستان اقبال بازدید کردند.

بازدید نوروزی کارشناسان از بیمارستان آیت اله کاشانی و مفرح

کارشناسان این معاونت در روز جمعه 10 فروردین 1403 از همه بخش ها و واحدهای بیمارستان های آیت اله کاشانی و مفرح، از جمله بلوک زایمان، پس از زایمان، اتاق عمل، اورژانس، آزمایشگاه، ICU، CCU ، NICU ، تصویربرداری و درمانگاه بازدید کردند.