معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

08 آذر 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/03/30 - 14:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 353
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه کارگروه ارتقا خدمات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر قناعتی: باید به مسیر علمی و مدیریتی روز جهان توجه کنیم و هنر اجرا کردن آن را به روش صحیح داشته باشیم

جلسه کارگروه ارتقا خدمات اورژانس دانشگاه باحضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه، دکتر مجتبی نیازی، معاون مدیر حوادث و فوریت های پزشکی، روسای بیمارستان ها و دیگر اعضای کارگروه، روز دوشنبه بیست و نهم خرداد 1402 در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

جلسه کارگروه ارتقا خدمات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر قناعتی در این جلسه گفت: همه ما به عنوان مسلمان و یک انسان وارسته باید به این نکته توجه کنیم که زندگی یک امتحان الهی است. ضمن اینکه همه ما باید برنامه ریزی، دقت و مدیریت در اعمالمان داشته باشیم، همچنین باید به مسیر اجرایی و علمی و مدیریتی روز جهان توجه کنیم و هنر اجرا کردن آن را به روش صحیح داشته باشیم.
وی ادامه داد: همه ما در طول دوران زندگیمان در شرایطی قرار می گیریم که به مردم خدمت کنیم و در طول اجرای این خدمت، ممکن است با مدیران نالایق هم برخورد کنیم باید کار درست خودمان را انجام دهیم و اگر دلسوزی های افراد درستکار نباشد، بسیاری از کارها عقب می ماند. علت انجام درست کارها در ایران برپایه اقدامات درست افراد دلسوز در هر سطحی است.
رئیس دانشگاه افزود: خداوند برتمامی اعمال ما آگاه است. تلخی هایی که گاهی درکارها به وجود می آیند همگی قابل حل است. بعضی از مسائل که به سختی درحال پیشروی است، نیازمند این است که همه ما کمک کنیم تا مشکلات برطرف شوند. سبک کار دانشگاه علوم پزشکی تهران به این گونه است که اکثر قاطع افراد با دلسوزی کارها را جلو می برند بنابراین موتور دانشگاه به خوبی در حال چرخش است. ما پیشنهادهای سازنده و خوب را استقبال و پیگیری می کنیم و با همکاری همدیگر می توانیم به بهبود روند دانشگاه کمک کنیم.
دکتر ناطقی خاطرنشان کرد: مشکل ما برای ایجاد بخش جدید در بیمارستان ها کمبود نیروی انسانی است. اگر پرستار به اندازه کافی داشته باشیم، می توانیم بخش های جدیدی راه اندازی کنیم تا بیماران اورژانس به بخش مربوطه انتقال پیدا کنند و فشار اورژانس های بیمارستانی کم شود.
وی در ادامه برخی از مشکلات بیمارستان ها درخصوص انتقال بیماران به بیمارستان های دیگر را توضیح داد.
معاون درمان دانشگاه از بیمارستان ها خواست تا درصورتی که متوجه کم کاری یا تخلف پزشکی شدند، آن مورد را سریعا به معاونت درمان ارسال نمایند و گفت: خط قرمز ما جان و سلامت مردم است، باید جلوی تخلفات پزشکی گرفته شود.  
دکتر سعید گفت: سه مرکز تخصصی کودکان و زنان و زایمان در دانشگاه وجود دارد، بنابر این سیاستی که دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص طب کودکان و زنان و زایمان اعمال و اجرا کند، می تواند سیاست کل استان تهران در این زمینه باشد، لذا بهتر است این بیمارستان ها مشکلات همدیگر را حل کنند.
دکتر نیازی موارد مربوط به خدمات اورژانس در بیمارستان های دانشگاه را در سال های 1400 و 1401 مقایسه کرد و توضیحاتی در این خصوص ارائه داد.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری,اخبار مدیریت حوادث، فوریت های پزشکی و پدافند غیرعامل,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 238605
فائزه  فهیمی
تهیه کننده:

فائزه فهیمی

تصاویر

جلسه کارگروه ارتقا خدمات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه کارگروه ارتقا خدمات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه کارگروه ارتقا خدمات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه کارگروه ارتقا خدمات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه کارگروه ارتقا خدمات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تهران

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه