15 مهر 1403 یکشنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/08/07 - 14:40

دوره آموزشی آشنایی با فیزیک التراسوند دستگاه های سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی

دوره آموزشی آشنایی با فیزیک دستگاه های سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی و کارشناسی خرید تجهیزات پزشکی، با همکاری شرکت پیشگامان صنعت تایماز روز یکشنبه 7 آبان 1402 در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، پنجمین دوره آموزشی تجهیزات پزشکی با موضوع آشنایی با فیزیک دستگاه های سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی و کارشناسی خرید تجهیزات پزشکی، با همکاری شرکت پیشگامان صنعت تایماز روز یکشنبه 7 آبان 1402 با دوازده امتیاز بازآموزی در معاونت درمان برگزار شد.
این دوره با حضور کارکنان اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان، مسئولین و کارشناسان مراکز، بیمارستان های دولتی و خصوصی و همکاران اداره تجهیزات پزشکی غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

مهندس لطفی بر اهمیت مبحث آموزش و لزوم حضور حداکثری همکاران در دوره های آموزشی و همچنین در خصوصی فرآیندهای خدمات پس از فروش و خرید تجهیزات و لزوم رعایت ضوابط ابلاغی از طرف مراکز تاکید کرد.

مهندس غنی زاد، مدرس دوره در خصوصی فیزیک دستگاه های التراسوند و پارامترهای فنی دستگاه ها صحبت کرد و نحوه کارشناسی و بررسی های فنی به تفکیک طرح، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار تجهیزات پزشکی
مژده قانی

مژده قانی