• تاریخ انتشار : 1402/05/16 - 09:52

تشکیل کارگروه تدوین استانداردهای اعتباربخشی در کوریکولوم رشته پرستاری و مامایی

با توجه به اینکه پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی در بیمارستان ها نیاز به یک برنامه ریزی منسجم با حمایت روسا و مدیران ارشد همه معاونت ها از جمله معاونت درمان، معاونت آموزشی و... دارد، اداره کیفیت و اعتباربخشی معاونت درمان هماهنگی های لازم با دانشکده پرستاری و مامایی برای در نظر گرفتن استانداردهای اعتباربخشی در کوریکولوم آموزشی رشته پرستاری/مامایی صورت گرفته است.

آموزش اعتبار بخشی در رشته پرستاری و مامایی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، با توجه به اینکه پیاده سازی استانداردهای اعتباربخشی در بیمارستان ها نیاز به یک برنامه ریزی منسجم با حمایت روسا و مدیران ارشد همه معاونت ها از جمله معاونت درمان، معاونت آموزشی و... دارد، بنابراین با پیشنهاد و پیگیری اداره کیفیت و اعتباربخشی معاونت درمان هماهنگی های لازم با دانشکده پرستاری و مامایی برای در نظر گرفتن استانداردهای اعتباربخشی در کوریکولوم آموزشی رشته پرستاری/مامایی صورت گرفته است. در مرحله اول اعضای کارگروه مشخص شده و جلسات مربوطه در دست برنامه ریزی است.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
زکیه فقیهی