14 مهر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/07/22 - 07:28

تزریق واکسن آنفلوانزا در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، واکسن آنفلوانزا در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران توسط واحد کنترل عفونت برای کارکنان تزریق شد.
بهترین زمان تزریق واکسن آنفولانزا در ماه مهر و قبل از شیوع ویروس این بیماری در جامعه است. وقتی واکسن آنفولانزا را می‌زنید، اثربخشی آن دو هفته بعد آغاز می‌شود.
آنفولانزا یک عفونت تنفسی ویروسی است که سالیانه میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان مبتلا می کند. در سال‌های اخیر با وجود ویروس کرونا در فصول سرد سال نگرانی مردم از ابتلا به ویروس آنفلوانزا بیشتر شده است زیرا می‌ترسند همزمان به این دو بیماری مبتلا شوند یا علائم این دو بیماری در بدن آن ها به شکلی باشد که تشخیص و در نتیجه درمان را مشکل سازد. همه ساله واکسن‌های آنفولانزا برای محافظت در برابر رایج‌ترین سویه‌های در گردش این بیماری تولید شده و در دسترس مردم قرار می‌گیرد و همچنین توسط واحد کنترل عفونت معاونت درمان واکسن آنفلوانزا ( فلوگارد) برای کارکنان تزریق شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی
مهناز هادی پور