15 مهر 1403 یکشنبه
  • تاریخ انتشار : 1400/10/21 - 15:38

برگزاری جلسه تودیع دکتر محمدرضا جعفری و معارفه دکتر عزیز رسولی

جلسه تودیع دکتر جعفری و معارفه دکتر رسولی مدیر سابق و مدیر جدید نظارت و اعتبار بخشی امور درمان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه تودیع دکتر محمدرضا جعفری و معارفه دکتر عزیز رسولی مدیر سابق و جدید نظارت و اعتباربخشی با حضور دکتر ناطقی معاون درمان، دکتر گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان­های دانشگاه، سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه، سید عرفان ترکش مشاور معاون درمان و سایر اعضای معاونت درمان، شنبه هجدهم دی 1400 در سالن این معاونت برگزار شد.

دکتر ناطقی ضمن تشکر از همکاری دلگرم کننده دکتر جعفری در طول مدت همکاری وی و خوشآمد  به دکتر رسولی، گفت: سعی ما در معاونت درمان بر این است که هر دو هفته یکبار بازدیدهایی از بیمارستان­ ها انجام شود و از نیازهای مهم مطلع شویم.  این اقدام  به سرپرستی سید عرفان ترکش مشاور معاون درمان به منظور رفع چالش ها تا زمان حصول نتیجه  صورت می پذیرد.

دکتر ناطقی در خصوص اجرای فرآیند ارزیابی عملکرد کمی پزشکان در معاونت درمان مطالبی را بیان کرد.

سپس دکتر رسولی ضمن تشکر از دکتر ناطقی گفت: باید فرآیندهای موجود در سیستم را ارتقا دهیم و اگر در بعضی از قسمت­ ها عملکردی وجود ندارد، فرآیندی را تعریف کنیم. وی ادامه داد: امیدوارم همراهی همکاران و راهنمایی مشاوران منجر به تعیین، بهبود و تسهیل عملکردها شود.

در ادامه دکترجعفری بعد از آرزوی سعادت و سلامتی برای همکاران گفت: هماهنگی کارکنان در معاونت درمان منجربه پیشرفت در عملکرد این معاونت شده است.

در پایان دکتر گنجعلی خان و رنجبران از زحمات دکتر جعفری تقدیر و برای دکتر رسولی آرزوی موفقیت کردند.

• گروه خبری : اخبار معاونت درمان
الهام  حق شناس