• تاریخ انتشار : 1402/10/23 - 14:00

برگزاری جلسه آموزشی سامانه کارآمد در معاونت درمان

جلسه آموزشی سامانه کارآمد با رویکرد ثبت اطلاعات کارکنان غیر پرستار با حضور رئیس اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه، روسای امور اداری و ادمین سامانه کارآمد بیمارستان ها شنبه 23 دی 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه آموزشی سامانه کارآمد با رویکرد ثبت اطلاعات کارکنان غیر پرستار، با حضور سارا اخوان رضایت، رئیس اداره اقتصاد درمان، بیمه و تعرفه، الهام حق شناس، کارشناس مسئول اقتصاد درمان و فائزه پور اقدامی، کارشناس اقتصاد درمان معاونت درمان و روسای امور اداری و ادمین سامانه کارآمد بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، روز شنبه 23 دی 1402 برگزار شد.

سارا اخوان گفت: معاونت درمان وزارت بهداشت توجه ویژه ای به تکمیل و محاسبه نهایی اطلاعات سامانه کارآمد دارد. صحت سنجی اطلاعات پایه کارکنان از اهمیت بسیاری برخوردار است که روسای امور اداری باید دقت نظر خاصی به این موضوع داشته باشند.

حق شناس در خصوص سوابق مکاتبات صورت گرفته و الزام ورود و نهایی سازی محاسبات در سامانه کارآمد، گزارش وضع موجود بیمارستان ها و نحوه ثبت اطلاعات در قسمت های مختلف سامانه توضیحاتی را بیان کرد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد
مهدیه قانع