14 مهر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/07/09 - 00:58

انتصاب دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی به عنوان سرپرست گروه آموزشی سالمندشناسی دانشکده توانبخشی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر سیداحمد رضا خاتون آبادی، رئیس دانشکده توانبخشی را به عنوان سرپرست گروه آموزشی سالمندشناسی دانشکده توانبخشی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر سیداحمد خاتون آبادی،  رئیس دانشکده توانبخشی را به عنوان سرپرست گروه آموزشی سالمندشناسی دانشکده توانبخشی منصوب کرد.
متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی
دانشیار محترم و رئیس دانشکده توانبخشی
باسلام و احترام
پیشرفت و ارتقا جایگاه دانشگاه در عرصه آموزش، پژوهش و ارائه خدمت در گرو فعالیت هدفمند گروه های آموزشی است که با بهره مندی از اساتید مجرب و متعهد، خاستگاه پویایی و بالندگی علمی در دانشگاه هستند. در این راستابه استناد آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و دستورالعمل فرآیند پیشنهاد مدیران گروه های آموزشی به رئیس دانشگاه مصوب 1392/09/10 و اصلاحیه دستورالعمل مصوب 1396/11/29 شورای دانشگاه، با توجه به نظرسنجی انجام شده و بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی دانشکده توانبخشی، به سمت مدیر گروه آموزشی سالمند شناسی منصوب می شوید.
اجرای وظایف محوله بدون شک باعث رشد گروه خواهد بود و دانشگاه را در مسیر ارتقا تعالی یاری خواهد کرد. ضروری است ضمن ارسال گزارش منظم یکساله به رئیس محترم دانشکده در مورد پیشرفت امور، زمینه ارائه بازخورد مناسب و کمک به ارتقا گروه را فراهم آورید.
توفیق جنابعالی و کلیه اعضا محترم هیئت علمی و سایر همکاران گروه را از خداوند متعال خواستارم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه

• گروه خبری : اخبار معاونت درمان

0 Comments for this article