• تاریخ انتشار : 1402/09/29 - 16:23

اولین گردهمایی مشترک مراکز درمانی و شرکت های گردشگری سلامت استان تهران

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، اولین گردهمایی مشترک مراکز درمانی و شرکت های گردشگری سلامت استان تهران با حضور دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، دکتر محمد پناهی، دبیر کمیته مشترک گردشگری سلامت استان تهران، دکتر علی واشقانی فرهانی، رئیس بیمارستان مرکز قلب تهران، دکتر رضا شروین بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان و شیما هادوی، مسئول اداره گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه 28 آذر و چهارشنبه 29 آذر 1402 در بیمارستان مرکز قلب تهران برگزار شد.

دکتر علی گنجعلی خان گفت: هدف ما از این گردهمایی این است که بتوانیم پتانسیل های درمانی موجود در دانشگاه علوم پزشکی تهران را به شرکت های گردشگری سلامت معرفی کنیم. تمامی خدمات پزشکی در دانشگاه به بهترین وجه ممکن درحال انجام است. ما حاضر به عقد قرارداد با همه شرکت های گردشگری سلامت هستیم.

وی به ویزیت آنلاین در دانشگاه اشاره کرد و گفت: بعضی از بیمارها ممکن است نیاز به عمل جراحی نداشته باشند و با درمان دارویی بتوان بیماری او را برطرف کرد. هدف اصلی ما درکنار درآمدزایی، ارائه خدمت مناسب به تمام بیماران است.

مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان های معاونت درمان، برای سهولت در دسترسی شرکت ها و آشنایی بیشتر آنان با تمام مراکز درمانی دانشگاه، تمامی بیمارستان ها را با توجه به نوع فعالیت و ظرفیتشان، معرفی کرد.

دکتر محمد پناهی گفت: مهمترین مشکل جاری ما در گردشگری سلامت این است که تعریف درستی از فرآیند گردشگری سلامت شکل نگرفته و امروز یکی از افتخاراتی که در این رویداد رخ داد این بود که بخشی از این فرآیند به ثمر نشسته و این جلسه بخش مهمی از آن فرآیند است. تشکل های گردشگری سلامت نقش بی بدیلی را در ساماندهی بخش گردشگری سلامت با رویکرد گردشگری دارند. یکی از فاکتورهای مهم گردشگری سلامت رویکرد توجه و تکریم به حوزه تشکل های گردشگری است که باید به آن اهتمام ویژه ای قائل شد.

دبیر کمیته مشترک گردشگری سلامت استان تهران گفت: یکی از تشکل هایی که در این حوزه فعالیت میکند جامعه تور گردانان و جامعه گردشگری سلامت ایران است. اگر این حوزه ها را خوب بشناسیم، می توانیم تعامل نزدیکی را با نظام سلامت داشته باشیم و آن ها می توانند نقش مهمی داشته باشند. از جمله حلقه هایی که می تواند به گردشگری سلامت کمک کند، دفاتر و شرکت های تسهیلگر هستند.

وی ادامه داد: برخی افراد هستند که غیرحرفه ای در این حوزه فعالیت می کنند و ساماندهی آن ها می تواند ظرفیت مهم تری را تحت عنوان راهنمایان گردشگری سلامت ایجاد کند این راهنمایان در استان تهران هستند و ما می توانیم در کنار آن ها باشیم تا نقش پر رنگی را در این حوزه داشته باشند.

دکتر علی واشقانی فرهانی و دکتر رضا شروین بدو، تجربیات برتر بیمارستان های مرکز قلب تهران و مرکز طبی کودکان را در زمینه گردشگری سلامت بیان کردند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان