معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

03 آذر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/12/07 - 17:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 491
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراسم بزرگداشت روز مددکار اجتماعی

دکتر قناعتی: انسان باید توفیق زیادی داشته باشد تا بتواند مددکار مردم باشد

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم بزرگداشت روز مددکار اجتماعی گفت: انسان باید توفیق زیادی داشته باشد تا بتواند مددکار مردم باشد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، مراسم بزرگداشت روز مددکار اجتماعی با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان حاکمی، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها و سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری دانشگاه روز دوشنبه 7 اسفند 1402 در بیمارستان مرکز قلب تهران برگزار شد.
در این مراسم دکتر قناعتی گفت: خداوند انسان را برای زندگی همیشگی در این دنیا نیافریده است. عقل، حواس و زمان ما محدود است و ما چیزی از این عالم نمی دانیم. قصور و کوتاهی عقل انسان در تشخیص مسائل عالم واضح است.
وی افزود: انسان باید تحمل خود را بالا ببرد هرکس نقش خود را درست انجام دهد، حق خود را دریافت می کند، گاهی قدرتی که انسان در خود می بیند در پی صبری است که خداوند به او عطا کرده است. انسان باید توفیق زیادی داشته باشد تا بتواند مددکار مردم باشد.
رئیس دانشگاه گفت: به هر کجای قرآن که بنگریم متوجه توجه ویژه خداوند به افراد نیازمند، مسکین و یتیم می شویم، انسان می تواند مددکاری کند و باوجود سختی های زیاد در این راه، اجر بی پایان آن را ببیند. در این دنیای کوچک می توان چیزهای بزرگی ساخت. اگر در پی رشد معنوی هستید در همین دنیا به دنبال آن باشید و مواظب باشید تا کار درست را انجام دهید. مددکاری نوعی علم است، انسان باید برنامه ریزی دقیق و علمی داشته باشد و یک لحظه از خداوند غافل نشود.

دکتر گنجعلی خان گفت: زمانی که شخصی دچار بیماری شود، مددکاران اجتماعی در بیمارستان کنار او هستند. اگر بعضی از مشورت ها نباشد، زندگی بیماران تغییر می کند؛ بعضی مواقع بیماران آگاه نیستند. حل مشکلات بیماران لذتبخش است، لذت کمک به دیگران با هیچ چیزی در این دنیا قابل مقایسه نیست. با توجه به شرایط سخت زندگی و وجود برخی افراد سودجو در جامعه، مددکاران می توانند مسیر درست را به بیماران نشان دهند. مددکاران اجتماعی توانایی های بالایی دارند که باید این توانایی ها را در مسیر درست استفاده کنند.
 
وی به مددکاری بیماران خاص اشاره کرد و گفت: بیماران خاص افرادی هستند که دچار بیمار های مزمن اند و درمان آن ها صعب العلاج است، زندگی آنان فرسایشی است و هرچقدر از نظر ثروت و اجتماعی، سطح بالایی داشته باشند، بعد از بیماری، سطح زندگی آنان و خانواده شان به شدت افت می کند. باید شبکه ای تشکیل دهیم تا تمام بیماران دیالیزی و سرطانی را شناسایی کنیم و همیشه برای آنان کار ویژه ای انجام دهیم. 
 
مدیر تعالی بالینی گفت: سازمان های مردم نهاد بازوهای توانمند مددکاران هستند و از همکاری و ارتباط نزدیک با آنان نباید غافل شد. ما در کنار مددکاران اجتماعی بیمارستان ها هستیم و آن ها را حمایت می کنیم. برای ما ارتباط مددکاران بر بالین بیماران با اهمیت است.
 
وی ادامه داد: مشکلات روان بیماران شدیدتر شده و باید توجهمان را به این مورد بیشتر کنیم. ما واحد سلامت روان را قوی تر می کنیم تا مددکاران ارتباط نزدیکتری با واحد سلامت روان داشته باشند تا بیماران دارای مشکل روانشناسی و روانپزشکی را شناسایی و به آنان معرفی کنند.
 
دکتر گنجعلی خان درخصوص دریافتی های مددکاران توضیحاتی ارائه داد و گفت: ما پیگیر هستیم تا دریافتی ها را در سال آینده بهبود ببخشیم. مددکاران مثل مادر در کنار بیماران هستند. کار اصلی مددکاران اجتماعی پرداخت تخفیف به بیماران نیست بلکه همراهی بر بالین بیماران است.
  • گروه خبری : مناسبت ها,اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 260426
فائزه  فهیمی
تهیه کننده:

فائزه فهیمی

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه