• تاریخ انتشار : 1401/05/03 - 14:57

وبینار تدوین و پایش برنامه عملیاتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اداره کیفیت و اعتباربخشی معاونت درمان، وبیناری با موضوع تدوین و پایش برنامه عملیاتی روز یکشنبه دوم مرداد 1401 به صورت مجازی برگزار کرد.
سارا صالحی، کارشناس مسئول اداره کیفیت و اعتباربخشی به عنوان مدرس این وبینار پس از ارائه مطالب آموزشی و ارائه راهکارهای علمی برای عملیاتی کردن اهداف اختصاصی در مراکز درمانی، به سوالات و مشکلات شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ داد.
شرکت کنندگان کارشناسان بهبود کیفیت بیمارستان ها و گروهی از مسئولان معاونت درمان، در پایان دوره پس از شرکت در آزمون های پره تست و پست تست گواهی شرکت در وبینار را دریافت خواهند کرد.

• گروه خبری : وبینار,اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی