• تاریخ انتشار : 1402/12/13 - 13:01

روش های بی دردی، گامی موثر در بهبود شاخص های زایمانی

به منظور تحقق اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، سمینار آموزشی دو روزه ارتقای سلامت مادران و مدیریت فوریت های مامایی ویژه متخصصین زنان و زایمان و بیهوشی مشمول طرح خدمت ضریب کا در بهمن ماه سال جاری در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، به منظور تحقق اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، سمینار آموزشی دو روزه ارتقای سلامت مادران و مدیریت فوریت های مامایی ویژه متخصصین زنان و زایمان و بیهوشی مشمول طرح خدمت ضریب کا در بهمن ماه سال جاری در مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد.
هدف از برگزاری این دوره که با همکاری اساتید و اعضای هیئت علمی گروه های آموزشی بیماری های زنان و زایمان و بیهوشی دانشگاه برگزار شد، حفظ و توسعه دانش، آگاهی و مهارت های مورد نیاز در راستای افزایش کیفیت ارائه خدمات به مادران، توانمندسازی ارائه دهندگان خدمت به مادران باردار و بهبود شاخص های سلامت مادران بود.
دکتر قطبی زاده ضمن اشاره به کسب رتبه نخست شاخص مدیریت موربیدیتی و مورتالیتی مادران توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح استان، عنوان کرد: برنامه سلامت مادران یکی از مهمترین برنامه های سلامت مورد نظر سیاست گذاران بوده و ارائه خدمات استاندارد موجب ارتقای شاخص ها در این حوزه خواهد شد.
دکتر باستان حق گفت: خوشایند سازی زایمان با ارائه روش های بی دردی به مادران، ضمن ایجاد تجربه مثبت و افزایش رضایتمندی مادران منجر به بهبود شاخص های زایمانی می شود. انواع روش های بی دردی زایمان، خونریزی پس از زایمان، پره اکلامپسی و اکلامپسی، مدیریت بیهوشی عمومی در بارداری، مدیریت عفونت های تنفسی حاد، سپسیس و مدیریت آن در مامایی، اهمیت مانیتورینگ جنین، ترمیم پارگی ها و آمبولی و مدیریت آن اهم مباحث مطروحه بودند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
مژگان  اکبری