دوره تخصصی مدیریت زخم
دوره تخصصی پیشگیری، مراقبت و درمان زخم برای پزشکان و پرستاران، به مدت سی و پنج ساعت کارگاه حضوری در ساختمان کالج بین الملل دانشگاه در ماه آذر 1402 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دوره تخصصی پیشگیری، مراقبت و درمان زخم برای پزشکان و پرستاران به مدت سی و پنج ساعت کارگاه حضوری با هدف مدیریت زخم در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه و خدمت رسانی به بیماران در کمترین زمان ممکن در ساختمان کالج بین الملل دانشگاه و با تدریس دکتر زینب صیامی، مشاور عفونی معاونت درمان، مهناز هادی پور، کارشناس مسئول کنترل عفونت معاونت درمان، جواد قربانی، رضا قربانی، صمد شمشاد، مدرسان زخم و دکتر ملک احمدی، کارشناس تغذیه بیمارستان امام خمینی (ره) در ماه آذر 1402 برگزار شد.
در این جلسات مبانی زخم شامل فیزیولوژی و آناتومی پوست، استومی، زخم فشاری و زخم پای دیابتی، مدیریت زخم، پیشگیری و درمان زخم فشاری، نقش تغذیه در بهبود زخم و پانسمان های نوین تدریس شد.
مهناز هادی پور در خصوص برگزاری این دوره گفت: زخم بستر یکی از مشکلات رایج بیمارستان ها به ویژه در بخش های بستری با اقامت طولانی و بخش مراقبت های ویژه (ICU) است که هزینه ها و عوارض زیادی را برای بیمار و نظام سلامت ایجاد می کند. هدف این دوره، آموزش پرستاران و پزشکان برای پیشگیری و درمان انواع زخم ها، جلوگیری پیشرفت زخم و بهبودی کامل زخم ها بود. چراکه پزشکان و پرستاران با مدیریت مناسب زخم می توانند از بستری شدن طولان مدت بیماران، جراحی های متعدد، جلوگیری از مبتلا شدن به عفونت بیمارستانی و از آمپوته شدن بیشتر جلوگیری کنند.
ارسال به دوستان