• تاریخ انتشار : 1401/05/18 - 12:54

جلسه سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد

در جلسه سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان های تحت پوشش، فاطمه میربازغ، کارشناس مسئول آموزش کادر پرستاری در خصوص تحلیل شاخص های آموزشی سال گذشته و برنامه های سال 1401 گزارش هایی را ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان های تحت پوشش روز سه شنبه یازدهم مرداد 1401 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
در این جلسه فاطمه میربازغ، کارشناس مسئول آموزش کادر پرستاری در خصوص تحلیل شاخص های آموزشی سال گذشته و برنامه های سال 1401 از جمله برگزاری دوره های آموزشی پرستاریICU ,CCU ,NICU ,، اورژانس های کودکان و بزرگسالان، پیوند مغز استخوان و دیالیز صحبت کرد.
 سپس سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان ها در خصوص مسائل آموزشی کادر پرستاری بحث و گفتگو کردند.

• گروه خبری : اخبار مدیریت پرستاری