29 شهریور 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1403/05/31 - 02:44

تحلیل علل ریشه‌ای پرونده های مورتالیتی مادران باردار گامی موثر در پیشگیری از بروز موارد مشابه

یک مورد پرونده مرگ مادر باردار اعزامی از بیمارستان جامع بانوان آرش به بیمارستان دکتر شریعتی در روز دوشنبه 15 مرداد 1403 باحضور اعضای کمیته دانشگاهی مورتالیتی مادر در آن مرکز طرح و مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، یک مورد پرونده مرگ مادر باردار اعزامی از بیمارستان جامع بانوان آرش به بیمارستان دکتر شریعتی در روز دوشنبه 15 مرداد باحضور اعضای کمیته دانشگاهی مورتالیتی مادر در آن مرکز طرح و مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر احمدرضا جمشیدی، رئیس بیمارستان شریعتی، دکتر اشرف آل یاسین، عضو هیئت علمی گروه آموزشی زنان و زایمان، دکتر کسری کروندیان، عضو هیئت علمی گروه آموزشی بیهوشی، دکتر محمد عبدالهی، معاون درمان بیمارستان، دکتر محمدرضا جعفری، مدیر بیمارستان، مژگان اکبری، مسئول اداره مامایی دانشگاه، زهره ملکی، کارشناس سلامت مادران و دیگر اساتید و اعضای هیئت علمی گروه های تخصصی پریناتولوژی، بیهوشی، قلب، پزشکی قانونی، نورولوژی، رادیولوژی، عفونی و دیگر پزشکان و پرسنل دخیل در روند بستری و درمان مادر در جلسه مذکور حضور داشتند.
پس از قرائت شرح حال بیمار و اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گرفته در هر دو مرکز، حاضرین در جلسه نظرات خود را بیان کردند و پیرامون اقدامات صورت گرفته تبادل نظر انجام گرفت.
در این جلسه بر اهمیت تصمیم گیری به موقع برای ختم بارداری در موارد تهدیدکننده حیات مادر در پیش آگهی بیماران، ضرورت تعیین طرح درمان مادران باردار Near miss در جلسات Critical care team management و پیگیری موارد ارجاع بدون هماهنگی بیماران از دیگر مراکز درمانی خارج دانشگاهی تاکید شد. به منظور پیشگیری از وقوع حوادث مشابه، مواردی برای اجرایی شدن به تصویب رسید.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار اداره مامایی
مژگان  اکبری

مژگان اکبری