معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

24 آبان 1403 پنجشنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/06/01 - 12:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 306
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی

دکتر شفیعی: امروزه درمان بیمار یک کار گروهی است و مشاور تغذیه عضوی از تیم درمان است که با همکاری با سایر اعضای تیم درمان نقش بسیار مهمی در روند بهبودی بیمار خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دومین مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی و سایر گروه های پزشکی با موضوع مدیریت تغذیه پزشکی در بیمار تحت جراحی آرتروپلاستی هیپ توسط دکتر سید حسن شفیعی، فلوشیپ جراحی لگن و دکتر راضیه خالویی فرد، متخصص تغذیه بالینی و با همکاری معاونت درمان در راستای ارتقا مدیریت تغذیه بیماران در بیمارستان ها و افزایش فرهنگ مشاوره تغذیه، در روز چهارشنبه 1 شهریور 1402 برگزار شد.
در این جلسه اساتید شرایط بیمار، گایدلاین ها و روند درمان بیماری و مدیریت تغذیه بیمار در شرایط پیش و پس از انجام جراحی را شرح دادند و دکتر شفیعی در خصوص نقش تغذیه در روند درمان بیماران گفت: برخلاف تصور گذشته که درمان بیماری توسط یک فرد یا تخصص انجام می شد امروزه درمان بیمار یک کار گروهی است و مشاور تغذیه عضوی از گروه درمان است که با همکاری با سایر اعضای تیم درمان نقش بسیار مهمی در روند بهبودی بیمار خواهد داشت.
 دکتر غلامرضا فارسانی، عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی اظهار امیدواری کرد و برگزاری این جلسات آموزشی را نقطه شروعی برای نشان دادن نقش متخصص تغذیه به عنوان عضوی از گروه درمان و رژیم درمانی در روند درمان بیماران را امری مهم دانست.

 

  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار تغذیه بالینی
  • کد خبر : 243685
شیما هادوی
تهیه کننده:

شیما هادوی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه