• تاریخ انتشار : 1402/10/09 - 08:15

بررسی پرونده یک مورد مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه در کمیته موربیدیتی بیمارستان پارسا

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه کمیته موربیدیتی بررسی پرونده یک مورد مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه، روز چهارشنبه 6 دی 1402 در بیمارستان پارسا با هدف اجرای بهینه رویکرد مادران نزدیک به مرگ (Near miss) برگزار شد.
دکتر محمد عسگری، مدیرعامل بیمارستان پارسا، دکتر حسین بیک محمد لو، مسئول فنی بیمارستان پارسا، دکتر فهیمه قطبی زاده، معاون درمان گروه زنان دانشگاه، دکتر کسری کروندیان، عضو هیئت علمی گروه بیهوشی دانشگاه، دکتر آتوسا مصطفوی، عضو هیئت علمی گروه قلب و عروق دانشگاه، مژگان اکبری، مسئول اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان، زهره ملکی، کارشناس سلامت مادران معاونت درمان، متخصصین زنان و زایمان، بیهوشی و قلب مسئول این مادر در این نشست حضور داشتند.
در این نشست شرح حال مادر و اقدامات انجام شده توسط متخصص زنان مسئول مطرح و روند ارائه مداخلات تشخیصی و درمانی، تحلیل ریشه ای علت وقوع عارضه، چالش ها و مشکلات موجود بررسی شدند.
انجام ارزیابی کامل قلبی- عروقی در مادران باردار با سن بالای مبتلا به فشار خون در زمان بستری، تزریق داروهای یوتروتونیک پس از زایمان طبق پروتکل کشوری، اجتناب از تجویز حجم بالای مایعات درمانی بدون وجود اندیکاسیون، اهمیت چارت دقیق علائم حیاتی مادر در زمان جراحی، برگزاری کارگاه های آموزشی مرتبط با حوزه سلامت مادران ویژه متخصصین زنان و بیهوشی از مهمترین موارد مطروحه بودند.
 اقدامات اصلاحی برای رفع نواقص در دستور کار قرار گرفت و تصمیماتی برای پیشگیری از بروز وقایع مشابه گرفته شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
مژگان  اکبری