• تاریخ انتشار : 1401/04/28 - 15:48

اولین جلسه کمیته بررسی فرآیند اجرایی بازدیدهای نظارتی صدور و تمدید پروانه

اولین جلسه کمیته بررسی فرآیند اجرایی بازدیدهای نظارتی صدور و تمدید پروانه روز یکشنبه بیست وششم تیر 1401 با حضور اعضای کمیته مربوطه در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اولین جلسه کمیته بررسی فرآیند اجرایی بازدیدهای نظارتی صدور و تمدید پروانه روز یکشنبه بیست وششم تیر 1401 با حضور اعضای کمیته در معاونت درمان برگزار شد.
هدف از تشکیل این جلسه، تسریع و تسهیل فرآیند صدور پروانه ها با کوتاه کردن زمان انتظار برای انجام بازدید از مراکز و مداخله به منظور رفع مشکلات نظارتی بیمارستان های دانشگاهی و سایر مراکز بود.
 در این نشست درخواست بیمارستان های دانشگاهی بررسی و چالش ها در بازدید انجام شده مورد بحث قرار گرفت و برای رفع مشکلات و نواقص گزارش شده به منظور کمک به بیمارستان ها تصمیمات مقتضی گرفته شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و اعتباربخشی