• تاریخ انتشار : 1402/10/27 - 10:06

اجرای برنامه راه اندازی شبکه ملی بیماران خاص و صعب العلاج با حمایت صد درصدی از بیماران خاص در حیطه های درمانی، روانی و اجتماعی

در راستای اجرای برنامه راه اندازی شبکه ملی بیماران خاص و صعب العلاج با حمایت صددرصدی از بیماران خاص در حیطه های درمانی، روانی و اجتماعی، جلسه ای با حضور دکتر فاطمه خزاعی، رییس اداره پیوند و بیماری های خاص و آرزو سلطانی فرد، کارشناس مسئول مددکاری اجتماعی در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، در راستای اجرای برنامه راه اندازی شبکه ملی بیماران خاص و صعب العلاج با حمایت صددرصدی از بیماران خاص در حیطه های درمانی، روانی و اجتماعی، جلسه ای با حضور دکتر فاطمه خزاعی، رییس اداره پیوند و بیماری های خاص، آرزو سلطانی فرد، کارشناس مسئول مددکاری اجتماعی، کارشناسان معاونت درمان، سرپرستاران بخش های همودیالیز، مددکاران اجتماعی بیماران خاص و صعب العلاج و رابطین بیماران خاص روز سه شنبه 26 دی 1402 درمعاونت درمان برگزار شد.

در این نشست چالش های موجود در زمینه ارائه خدمات به بیماران خاص بررسی شدند.
دکتر فاطمه خزاعی و آرزو سلطانی فرد توضیحات لازم را برای چگونگی تکمیل فرم مربوط به نیاز سنجی بیماران ارائه دادند.
در این نشست مقرر شد از ابتدای بهمن ماه در فاز اول، برنامه برای همه بیماران تحت درمان با دیالیز در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه اجرا و چک لیست مربوط به نیازسنجی های انجام شده برای بررسی و مداخلات لازم تا 15 اسفند ماه سالجاری به این معاونت ارسال شود.

• گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی
الهه نظری