نشست اعضای شورای مدیران معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه
دکتر سید فرشاد علامه در جلسه شورای مدیران ستاد معاونت درمان مهمترین سیاست این معاونت را بهویژه در شرایط اپیدمی کرونا کمک به کاهش مرگومیر بیماران خواند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، پنجمین جلسه شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه دوشنبه 21 مهر 99 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانها، دکتر مهرداد احمدی سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری، دکتر زندهدل متخصص اپیدمیو لوژی و سایر اعضا برگزار شد.
معاون درمان دانشگاه در این جلسه مهمترین سیاست معاونت درمان را بهویژه در شرایط اپیدمی کرونا کمک به کاهش مرگومیر بیماران خواند و گفت: اغلب برنامهها و جلسات ستاد معاونت درمان با این هدف در حال برگزاری است و در این مسیر ثبت اطلاعات مادران باردار در سامانه tritapp و پیگیری آنها از سوی معاونت بهداشت دانشگاه یکی از اولویتهای ما است.
دکتر علامه در ادامه با تأکید بر اهمیت رجیستری بیماران کووید 19 گفت: همچنین معاونت درمان در نظر دارد با همکاری تعدادی از متخصصیان اپیدمیولوژی دانشگاه طرح مطالعاتی پروندههای بیماران بستری مبتلا به کرونا را در بیمارستانهای تابعه اجرا کند. امیدوارم نتایج این پژوهشها در مدیریت بهتر پاندمی کووید و کاهش مورتالیتی ناشی از آن کمککننده باشد.
وی با اشاره به تلاش این معاونت برای ارتباط مستقیم با پزشکان و فعالان حوزه درمان بخش خصوصی از طریق شبکه اجتماعی معاونت درمان دانشگاه گفت: نیاز است کادر درمانی بخش خصوصی نیز آموزشهای لازم را در خصوص کووید 19 ببینند تا کمی از بار مراجعان سرپایی به بیمارستانهای دولتی کاسته شود.
دکتر زندهدل نیز گزارشی از بررسیها و تحقیقات 6 ماه اخیر در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را بر اساس اطلاعات ثبتشده بیماران بستری مبتلا به کرونا در HIS بیمارستانها ارائه کرد و گفت: طبق مطالعات انجامشده در میان همه عوامل مؤثر در مورتالیتی ناشی از کووید 19 فاکتور سن بیش از سایر فاکتورها در افزایش مورتالیتی بیماران مبتلا به کرونا نقش دارد که باید در گزارشات آماری بیمارستانها و مقایسه مورتالیتی آنها باهم موردتوجه قرار گیرد.
ارسال نظر