مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی با موضوع تداخل غذا و دارو در بیماران دریافت کننده گاواژ
سومین مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی و سایر گروه های پزشکی در سال 1403 با موضوع مدیریت تغذیه پزشکی تداخل غذا و دارو در بیماران دریافت کننده گاواژ با تدریس دکتر نفیسه سادات علیزاده، متخصص داروسازی بالینی و دکتر شهاب علیزاده، متخصص تغذیه بالینی بیمارستان بهارلو و با همکاری واحد تغذیه بالینی معاونت درمان در راستای ارتقا مدیریت تغذیه بیماران در بیمارستان ها و افزایش فرهنگ مشاوره تغذیه، روز چهارشنبه 30 آبان 1403 در بستر اسکای روم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، سومین مورنینگ تخصصی تغذیه بالینی و سایر گروه های پزشکی در سال 1403 با موضوع مدیریت تغذیه پزشکی تداخل غذا و دارو در بیماران دریافت کننده گاواژ با تدریس دکتر نفیسه سادات علیزاده، متخصص داروسازی بالینی و دکتر شهاب علیزاده، متخصص تغذیه بالینی بیمارستان بهارلو و با همکاری واحد تغذیه بالینی معاونت درمان در راستای ارتقا مدیریت تغذیه بیماران در بیمارستان ها و افزایش فرهنگ مشاوره تغذیه، روز چهارشنبه 30 آبان 1403 در بستر اسکای روم برگزار شد.
در این جلسه اساتید درخصوص شرایط بیماران دریافت کننده گاواژ، تداخلات رایج غذا و دارو در این بیماران، درمان های پزشکی، گایدلاین ها، روند درمان و شرایط مدیریت تغذیه بیمار توضیحات کاملی ارائه دادند.
ارسال به دوستان