ایجاد شبکه حمایت های درمانی، روانی و اجتماعی از بیماران خاص و صعب العلاج

با توجه به لزوم تسریع و تسهیل در خدمت رسانی با کیفیت به بیماران خاص و صعب العلاج تحت پوشش دانشگاه و ارائه حمایت های لازم در زمینه های درمانی، روانی و اجتماعی از آن ها، جلسه ای در معاونت درمان برگزار شد.

بررسی چالش های مراکز درمانی در پذیرش بیماران گروه هدف سازمان بهزیستی

با توجه به چالش های مراکز درمانی در پذیرش بیماران گروه هدف سازمان بهزیستی در مراکز ویژه اسکان افراد بی سرپرست و بی سرپناه و با توجه به لزوم خالی شدن به موقع تخت های بیمارستانی برای ارائه خدمات درمانی و دارویی به موقع و با کیفیت، نشستی با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان برگزار شد.

وبینار آموزشی مبانی و مفاهیم مهم در حوزه HIV

دوره آموزشی مبانی و مفاهیم مهم در حوزه HIV در بستر سامانه آکادمی و با تدریس دکتر متین بازرگانی، کارشناس مسئول ایدز و بیماری های آمیزشی معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

بررسی و رفع چالش های موجود در امر خدمت رسانی به افراد مستقر در مرکز یاورشهر3
بازدید از مرکز یاورشهر3 (مرکز زخم باز)

بررسی و رفع چالش های موجود در امر خدمت رسانی به افراد مستقر در مرکز یاورشهر3

بازدید از مرکز یاورشهر3 (مرکز زخم باز) به منظور بررسی و رفع چالش های موجود در امر خدمت رسانی به افراد مستقر در آن مرکز، روز سه شنبه 14 شهریور 1402 با حضور نمایندگان معاونت درمان برگزار شد.

دکتر گنجعلی خان:  دریافت خدمات درمانی شایسته، جزئی از حقوق بنیادین انسان ها در هر جامعه ای صرف نظر از ملاحظات نژادی، دینی، فرهنگی و... بوده است
جلسه با روسای اداره امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در خصوص چالش های مراکز درمانی در زمینه ارائه خدمت به اتباع

دکتر گنجعلی خان: دریافت خدمات درمانی شایسته، جزئی از حقوق بنیادین انسان ها در هر جامعه ای صرف نظر از ملاحظات نژادی، دینی، فرهنگی و... بوده است

با توجه به مراجعه پناهندگان و مهاجرین خارجی به مراکز درمانی که اغلب فاقد پوشش بیمه ای بوده و توانایی پرداخت هزینه های درمانی خود را ندارند، جلسه ای با روسای اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور برای چاره اندیشی در این زمینه و به منظور کاهش بار مالی هزینه های درمانی و دارویی این افراد که به بیمارستان ها تحمیل می شود، 8 شهریور 1402 و در محل دفتر ریاست اداره امور بین الملل اداره اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور برگزار شد.

هم اندیشی و برنامه ریزی در خصوص رفع چالش های واحدهای مددکاری اجتماعی مراکز درمانی

با توجه به لزوم اطلاع رسانی فرآیندهای اجرایی و برنامه ریزی به منظور رفع چالش های موجود در واحدهای مددکاری اجتماعی، جلسه ای با حضور مسئولان مددکاری اجتماعی مراکز درمانی در روز یکشنبه هشتم مرداد 1402 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.

جلسه با مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور برای تأمین تجهیزات پزشکی حوزه سرطان و حمایت از بیماران نیازمند مبتلا به سرطان

در راستای تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز حوزه سرطان و حمایت از بیماران نیازمند مبتلا به سرطان تحت پوشش دانشگاه، جلسه ای با مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور با حضور دکتر لسان، رئیس هیئت مدیره و آقایان فرزانه و تدین از اعضای مجمع خیرین صنف تجهیزات پزشکی کشور برگزار شد.

مشارکت معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در اجرای  طرح ساماندهی متکدیان شهر تهران

مشارکت معاونت های درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در اجرای طرح ساماندهی متکدیان شهر تهران

طرح ساماندهی متکدیان شهر تهران تحت نظارت فرمانداری و با همکاری دستگاه های متولی این حوزه از جمله دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، شهرداری، اورژانس کشور، سازمان بهزیستی، کمیته امداد و ... و با هدف ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در سطح شهر تهران از روز شنبه بیستم لغایت چهارشنبه بیست و هشتم تیرماه 1402 در مجتمع فوریت های خدمات اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.

دوره آموزشی توانمندسازی رهیاب ویژه مددکاران اجتماعی دانشگاه
دوره آموزشی رهیاب برای مددکاران اجتماعی با تدریس دکتر مولا،دانشیار دانشگاه کارلستاد سوئد برگزار شد

دوره آموزشی توانمندسازی رهیاب ویژه مددکاران اجتماعی دانشگاه

در راستای تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران و دانشگاه علامه طباطبایی، وبینار دوره آموزشی سیستم فکری رهیاب به همت گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه کارلستاد سوئد از روز چهارشنبه شانزدهم فروردین 1402 به مدت سه ماه برگزار شد.