کارگاه اخلاق در پرستاری با موضوع کادر درمان و اهمیت سلامت روان
به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیریت امور پرستاری دانشگاه، کارگاه اخلاق حرفهای در پرستاری با موضوع «کادر درمان و اهمیت سلامت روان» روز پنجشنبه 24 آبان 1403 با حضور کادر پرستاری برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، کارگاه اخلاق حرفهای در پرستاری با حضور دکتر سرو قامت در بیمارستانهای ضیائیان، فارابی، روزبه، مجتمع بیمارستانی امیراعلم، مجتمع بیمارستانی یاس، رازی، حکیم، مرکزقلب و شریعتی برگزار شد.
دکتر حسین سرو قامت ضمن تعریف سلامت گفت: سلامت روانی از نیازهای مختلف انسان است که باید برآورده شود و یکی از نیازهای مهمی که انسانها باید به آن اهمیت دهند، نیازهای روحی و روانی است که به عزتنفس و شکوفایی منتهی میشود.
وی در ادامه افزود: سلامت روان، برخورداری از سلامت کلی در نحوه تفکر، تنظیم احساسات و کنترل رفتار است. گاهی اوقات افراد دچار اختلال قابلتوجهی در این عملکردهای ذهنی میشوند. بهعبارتدیگر یک اختلال روانی زمانی خود را نشان میدهد که تغییرات ایجادشده در تفکر، احساس یا رفتار فرد باعث پریشانی یا اختلال در عملکرد او شوند. فعالیتهای مولد، روابط ارضاکننده با دیگران، فراهمکردن توانایی انطباق با تغییرات و مقابله با مشکلات حرف اصلی و اساسی را میزند.
دکتر سرو قامت در ادامه گفت: باید نسبت به بیماران و خانواده بیماران و همچنین با کسانی که با شما مرتبط هستند، مراقبت کرد و در صورتی که از مشکلاتی رنج میبرند بتوانید این مشکلات را مرتفع نمایید. عوامل تهدیدکننده سلامت روان، عواملی مثل، استرس، تنهایی، اضطراب، مرگ عزیزان، افکار خودکشی، اختلال کمتوجهی، اندوه، اعتیاد، بیشفعالی، خودآزاری، اختلالات خلقی مثل افسردگی و شیدایی است.
ارسال به دوستان