• تاریخ انتشار : 1402/11/01 - 08:14

پیام تسلیت مدیر پرستاری دانشگاه در پی فوت سارا علیزاده، پرستار مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره)

سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه در پیامی فوت نا به هنگام سارا علیزاده، پرستار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه در پیامی فوت نابهنگام سارا علیزاده، پرستار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.

ضایعه دردناک درگذشت زنده یاد سارا علیزاده، پرستار شاغل در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، موجب تالم و تاثر فراوان گردید.

درگذشت این بانوی شریف را به خانواده ارجمند ایشان، همکاران محترم مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران صمیمانه تسلیت عرض می نمایم و برای بازماندگان، صبر جمیل آرزومندم.

از درگاه مهر ایزدی، برای آن مرحومه، علو درجات مسالت داشته و امید است خداوند تبارک و تعالی، توفیق همنشینی با بانوی دو عالم، حضرت زهرای مرضیه(س) را به ایشان عنایت فرماید.

سیمین رنجبران

مدیر پرستاری دانشگاه