• تاریخ انتشار : 1403/04/03 - 09:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 233
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط جنین غیر قانونی

دومین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط جنین غیر قانونی با هدف کاهش، مهار و پیشگیری از سقط جنین غیر قانونی روز دوشنبه 21 خرداد 1403 با حضور اعضای کارگروه بر اساس شیوه نامه ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن مدافعان سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دومین جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط جنین غیر قانونی با هدف کاهش، مهار و پیشگیری از سقط جنین غیر قانونی بر اساس شیوه نامه ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روز دوشنبه 21 خرداد 1403 با حضور اعضای کارگروه، در سالن مدافعان سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر مهرزاد ناصری، معاون فنی معاونت بهداشت ضمن تبریک کسب رتبه دوم کشوری در موضوع عملکرد و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1402 گفت: اجرای موفق برنامه های جمعیتی حاصل تلاش های همه متولیان امر بوده است.
مژگان اکبری، مسئول اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان گفت: کاهش جمعیت به عنوان یکی از دغدغه های اصلی در کشور سبب شده همه دستگاه های اجرایی به ویژه وزارت بهداشت به عنوان یکی از مسئولین حوزه جمعیتی با تهیه و تدوین برنامه‌ها و سیاست‌های جمعیتی؛ شرایط را برای افزایش تولد در جامعه فراهم کند.
وی شرح تفصیلی از اقدامات انجام شده در حوزه معاونت درمان در راستای دستیابی به اهداف مواد مرتبط با جلوگیری از سقط جنین در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از جمله ماده 56، 57،58 و 61 را ارائه کرد.
اطلاع رسانی جامع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به همه مراکز تحت پوشش و تاکید بر لزوم اهتمام بر حسن اجرای آن، نظارت و پایش مستمر در بیمارستان ها، دفاتر کار مامایی و مطب های متخصصین زنان و زایمان در راستای ممنوعیت انجام سقط بدون اندیکاسیون طبی، افزایش بازدیدهای نظارتی از مراکز درمانی اعم از بستری و سرپایی به منظور رصد موارد اقدام به سقط و برخورد با دفاتر کار و مطب های متخصصین زنان و زایمان و ماماهای متخلف و معرفی این افراد به مراجع قانونی ذیصلاح از جمله اقدامات صورت گرفته در معاونت درمان بودند.
مسئول اداره مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان افزود: اولین درمانگاه تخصصی پیشگیری از سقط در سطح استان تهران در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور اساتید پریناتولوژیست دانشگاه راه اندازی شده است.
دکتر ابوالفضل نجاریان، نماینده معاونت غذا و داروی دانشگاه، درخصوص اقدامات انجام شده در پیشگیری و مقابله با توزیع غیر قانونی داروهای موجد سقط توسط آن معاونت توضیحاتی را ارائه داد.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی,اخبار اداره مامایی
  • کد خبر : 269459
مژگان  اکبری
تهیه کننده:

مژگان اکبری

تصاویر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه