• تاریخ انتشار : 1402/06/04 - 12:02

برگزاری جلسه بررسی فرایندهای مالی ارائه خدمات به بیماران پیوندی در معاونت درمان

دکتر گنجعلی خان: مشکلات زیرساختی و فرآیندی نباید ارائه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج را دچار اختلال کند

جلسه بررسی فرآیندهای مالی ارائه خدمات به بیماران پیوندی و مشکلات شیوه نامه بیماران خاص و صعب العلاج با همت معاونت درمان وزارت بهداشت و میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی دانشگاه، نمایندگان وزارت بهداشت، نمایندگان شورای عالی بیمه سلامت کشور، سازمان های بیمه گر پایه و نماینده فناوری اطلاعات دانشگاه در روز چهارشنبه یکم شهریور 1402 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه بررسی فرآیندهای مالی ارائه خدمات به بیماران پیوندی و مشکلات شیوه نامه بیماران خاص و صعب العلاج با همت معاونت درمان وزارت بهداشت و میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستانی دانشگاه، نمایندگان وزارت بهداشت، نمایندگان شورای عالی بیمه سلامت کشور، سازمان های بیمه گر پایه و نماینده فناوری اطلاعات دانشگاه در روز چهارشنبه یکم شهریور 1402 برگزار شد.
 در این جلسه چالش های بهره مندی از پوشش های حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج برای بیمه شدگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و سایر مشکلات بسته حمایتی این گروه از بیماران بازگو و راهکارهای اصلاحی برای بررسی به اطلاع حاضرین رسید.
دکتر گنجعلی خان با اشاره به مسئولیت همه سازمان های ذینفع در خدمت رسانی مناسب به بیماران پیوندی گفت: مشکلات زیرساختی و فرآیندی نباید ارائه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج را دچار اختلال کند. همچنین رضایت مندی و تسهیل فرآیند خدمات به این گروه از بیماران باید در راس امور قرار گیرد. وی بر مشکلات متعاقب ابلاغ بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج تاکید و تسریع در اصلاح فرایند را یادآور شد.
نمایندگان گروه فناوری اطلاعات وزارت متبوع و بیمه سلامت راهکارهای فنی برای فراخوانی این گروه از مشمولین را بررسی کردند و راهکارهای اصلاحی برای بررسی و نهایی سازی مصوب شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد
مهدیه قانع